Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 28. péntek, Valéria

Hoffmann Tamás újra polgármester lesz

Ismét Dr. Hoffmann Tamás (FIDESZ-KDNP) lett a XI. kerület polgármestere. A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint ő kapta a voksok 46,65 százalékát, Molnár Gyula (MSZP) 41,41 százalékot, Gajárszki Áron (LMP) 6,07 százalékot, Szabó György (JOBBIK) 4,79 százalékot, Gehér József Attila (MLP) 0,90 százalékot, Görög Krisztián (SZOCIÁLDEMOKRATÁK) 0,18 százalék ért el.

Az elmúlt 4 év kemény munkájának köszönhető, hogy másodjára is bizalmat szavaztak a XI. kerületi szavazók - mondta Hoffmann Tamás (FIDESZ-KDNP) a választási eredmények közzétételét követően. A polgármester szerint nagyon nehéz négy éven vannak túl, amelynek az eredményét csak ezután fogják értékelni.

Hangsúlyozta, hogy elégedett az eredménnyel, illetve az egyéni indulókkal, hiszen a kerület 17 egyéni körzetéből 15-ben a Fidesz-KDNP jelöltjei győztek.

Mint mondta, a hangsúlyt az elkövetkező ciklusban olyan projektekre helyezik, amelyeket már megkezdtek, de eddig nem sikerült elzárni azokat. Ilyen például a gyermek-egészségügyi centrum befejezése, a lakótelepek energetikai modernizálása, illetve az átmenő forgalom problémájának kezelése - tette hozzá.

Hoffmann Tamás október 12-én a szavazatok majdnem 47 százalékát szerezte meg Újbudán. A második Molnár Gyula (MSZP) lett a voksok 41,41 százalékával, a harmadik pedig Gajárszki Áron (LMP), aki a szavazatok 6 százalékával.

MTI

LEGFRISSEBB
×