Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 21. szerda, Eleonóra

Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat Műegyetem rakpartra vonatkozó módosítása

A terv 2017. szeptember 5-től 2017. szeptember 20-ig tekinthető meg.

ÉRTESÍTÉS


A Bp. XI. ker. Újbudai Polgármesteri Hivatal megbízásából elkészült a Budapest, XI. kerület, Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatról (KVSZ) szóló rendeletnek a Műegyetem rakpart Szent Gellért tér és Bertalan Lajos u. közötti részére vonatkozó módosítása.

A tervezett beruházás központi költségvetési forrásból finanszírozott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy tárgyát képezi, ezért a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. § (1) bekezdése értelmében egyeztetése tárgyalásos eljárás formájában történik. A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29. §-a és a 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK rendelet értelmében értesítem az érintett lakosságot és civil szervezeteket a terv közzétételéről.


A terv 2017. szeptember 5-től 2017. szeptember 20-ig megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájának I. emeleti hirdetőtábláján (XI. ker. Bocskai út 39-41.) és a jobb oldalon. A tervvel kapcsolatos észrevételeket a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.

A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 3. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Főépítészi Iroda tárgyi tervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2017. szeptember 11-én, hétfőn 13.00-17.00 óráig (Zsombolyai u. 4. V. emelet). A fórum keretében megjelenő partnerek nyilvántartásba vételi lap kitöltésével tehetnek fel kérdéseket, tehetnek javaslatokat illetve fogalmazhatnak meg észrevételt a dokumentációval kapcsolatban.


Az érintettek a tervre vonatkozóan részletes tájékoztatást ügyfélfogadási időben a Főépítészi Irodán (Zsombolyai u. 4. V. em.) kaphatnak.


Az új településrendezési eszközre vonatkozó javaslataikat írásban a lakossági fórumon felül a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre 2017. szeptember 20-ig nyújthatják be.


Takács Viktor Tibor
főépítész megbízásából


Bódis Csaba

referens

LEGFRISSEBB
×