Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 22. szombat, Gerzson

eHivatal - Várakozási engedélyek

Éves várakozási hozzájárulás igénylése immár elektronikus úton is!

GÉPJÁRMŰ TULAJDONOSOK FIGYELEM!

 

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata rendes évi érvényes várakozási hozzájárulásokat kérelemre adja ki. A kérelmek benyújtása az eddig megszokott módon személyesen és postai úton is történhet. A kerületi gépjármű tulajdonosok új szolgáltatási központunk, az Újbuda eHivatal segítségével immár otthonról, az Újbuda eHivatalon keresztül elektronikusan is benyújthatják kérelmüket, és bankkártyájuk segítségével rendezhetik az eljárási díjat.

A gépjármű tulajdonosok a kérelem benyújtását az Újbuda eHivatalon keresztül egy pdf űrlap kitöltésével tehetik meg. Az elektronikus felület jelzi, hogy a várakozási engedély kiadásához a kérelmen túl milyen egyéb dokumentum beküldése szükséges. A kérelemhez csatolandó dokumentumokat pdf vagy kép formátumban tudjuk elfogadni. Amennyiben az igénylőnek nem áll módjában beszkennelni a kért dokumentumokat, olvasható minőségben lefényképezett mellékleteket is csatolhat.

Az Újbuda eHivatalon keresztül benyújtott kérelmek esetében az eljárási díj kiegyenlítése csak bankkártyás fizetéssel lehetséges!

Amennyiben elektronikusan kívánja benyújtani várakozási engedélyével kapcsolatos kérelmét, kérjük kattintson a következő gombra:

Címkék: