Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 29. péntek, Aguszta

Felhívás – Újbudai Társasházi Infoszolgálat elektronikus hírlevél

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata Újbudai Társasházi Infoszolgálat elnevezéssel elektronikus hírlevelet indít kerületi közös képviselők és lakóközösségek részére

Felhívás

 
Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata
Újbudai Társasházi Infoszolgálat
elnevezéssel
elektronikus hírlevelet indít
kerületi közös képviselők és lakóközösségek részére

 
Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata – a jelenlegi speciális helyzet állította kihívásoknak is megfelelve – törekszik a közvetlen és gyors kapcsolattartásra kerületünk társasházi lakóközösségeivel.
A társasházi lakóközösségek tájékoztatásra olyan információs forrást kívánunk létrehozni, amely elsősorban a helyi intézkedésekről, iránymutatásokról értesíti a lakosságot. Az elektronikus hírlevél tartalmában főként a lakóközösségi vonatkozású kerületi híreket juttatja el a kerületi polgárokhoz. További esetekben kormányzati jogszabályi változásokra is kitekintést ad, ha elérhető, akkor azok értelmezési segédletével.
 
Célunk, hogy a legközvetlenebb tájékoztatási útvonalak hatékony alkalmazásával a fontos információk elérjék a túlnyomóan hagyományos módokon tájékozódó újbudai polgárokat is, akiknek a digitális információ elérésük korlátozott, valamint a helyi aktuális változások tárgyában kívánnak naprakészek lenni. A jelenlegi időszakban – mivel napi szinten születnek fontos, mindnyájunkat érintő védő intézkedések, amelyek mihamarabbi tájékoztatást igényelnek a gyors változtatások érdekében – a tartalom bővül a járványhelyzeti hírekkel, információkkal. Számítunk a közös képviselők és aktív lakók közreműködésére a lakóközösségek egészéhez történő eljutásban.
 
Az önkormányzat által ismert elérhetőséggel rendelkező, már megkeresett közös képviselőkön kívül várjuk olyan társasházak közös képviselőinek, gondnokainak, aktív lakóinak jelentkezését, akiknek más okból nincsen közvetlen ügyfélkapcsolata Önkormányzatunkkal. Hasonlóan várjuk a lakóközösségi megbízottak, lakószövetkezeti képviselők jelentkezését is, akik vállalják a kerületi hírek hagyományos módokon történő megosztását, lakóközösségük tájékoztatását társasházi szinten (pl. lépcsőházi hirdetőtáblán).
 
Az Újbudai Társasházi Infoszolgálatot az érdeklődés és a tájékoztatási forma sikere esetén szándékunkban áll mint kapcsolattartási formát megtartani a közös képviseletek, lakóközösségek és a kerületi lakástulajdonosok felé. A hírlevelet a speciális helyzetekben intenzívebben működtetjük, ameddig kerületi döntések születnek ilyen vonatkozásban.
 
Jelentkezési szándék jelezhető az alábbi linken elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével.

Kérjük, amennyiben az ismeretségi körében vannak olyan 11. kerületben lakók, akiknek az érdeklődésére számot tarthat a kezdeményezés, értesítsék a link megosztásával, hogy minél többekhez juthassanak el a helyi lakóközösségeket érintő információk.

  

Az űrlap ide kattintva érhető el.

 

Várjuk közös képviselők, gondnokok, aktív lakók jelentkezését, akiknek más okból nincsen közvetlen társasházi ügyfélkapcsolata Önkormányzatunkkal. Hasonlóan várjuk a lakóközösségi megbízottak, lakószövetkezeti képviselők jelentkezését is, akik vállalják a kerületi hírek hagyományos módokon történő megosztását, lakóközösségük tájékoztatását társasházi szinten (pl. lépcsőházi hirdetőtáblán).