Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 17. szombat, Rudolf

2020.09.04-től KIJÁRÁSI ÉS LÁTOGATÁSI TILALOM

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünkben 2020.09.04-től KIJÁRÁSI ÉS LÁTOGATÁSI TILALOM van érvényben.

Tisztelt Hozzátartozók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünkben 2020.09.04-től KIJÁRÁSI ÉS LÁTOGATÁSI TILALOM van érvényben.

 

Továbbá, tájékoztatjuk Önöket, hogy lakóink és dolgozóink egészségi állapotának megóvása érdekében, a csomagok átvételében az alábbi módosítások kerülnek ismét bevezetésre 2020.09.04-től az Újbudai Idősek Házában.

 

A névvel ellátott lezárt csomagokat intézményünk Forrás utcai gépkocsi bejáratánál keddi napokon, 13-17 óra között tudják leadni, az intézményvezető által kijelölt munkatársnak.

A csomagok eljuttatása potenciális veszélyforrás lehet, mellyel esetleg megfertőzheti családtagját, más ellátottat és az intézményi dolgozókat is, ezért a lezárt csomagokat átadás előtt fertőtlenítjük!

A csomagokat, lakóink pénteki napon fogják megkapni a beosztott nővérektől. A kiosztásig egy raktározási célra kijelölt helyiségben tároljuk a csomagokat.

 

Kérjük a hozzátartozókat, hogy lakóink részére összeállított csomagok pénzt ne tartalmazzanak! A csomagban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem tudunk vállalni!

A csomag összeállításakor kifejezetten az általános tisztálkodási és használati eszközöket, valamint a gyári csomagolású tartós élelmiszereket részesítsék előnyben, tekintettel arra, hogy a csomagok kiosztására nem a beérkezés napján kerül sor, és a kijelölt raktárhelyiségben hűtési lehetőség nincs.

Intézményünk a Fenntartóval napi kapcsolatban van, és a helyzettől függően, napról napra új döntéseket hoz a megfelelő ellátás, és lakóink egészségének megóvása érdekében!

 

Együttműködésüket és megértésüket az Újbudai Idősek Háza minden dolgozója nevében köszönöm!

 

Budapest, 2020. szeptember 04.Tisztelettel:

Krausz Sándor Istvánné

intézményvezető

LEGFRISSEBB
×