Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. hétfő, Taksony

A Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Kft. által a Citadella erőd és környezetének rehabilitációjára vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás megindításának közzététele

2021április1214:15
»
2021május0418:00

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztály a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Kormányrendelet alapján 2021. március 19-én a Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Kft. kezdeményezésére megindította az előzetes vizsgálati eljárást a Citadella erőd és környezetének rehabilitációjára.

Az elektronikus úton közzétett kérelem és mellékleteinek elérési helye:

https://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhi...

Az érintettek a dokumentációba, illetve az ügy egyéb irataiba a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztály Zöld Pont irodájában (1072 Budapest, Nagy Diófa utca 10-12.) előre egyeztetett időpontban és ügyfélfogadási időben betekinthetnek.

A közzétételt követően 2021. május 4. napjáig a telepítés helyével kapcsolatos kizáró okokra, a környezeti hatásvizsgálat szükségességére, illetve a környezeti hatástanulmány tartalmára vonatkozóan észrevétel írásban tehető a zoldhatosag@pest.gov.hu címen, vagy postai úton a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztályán 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 10-12. címen.

LEGFRISSEBB
×