Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 24. kedd, Timót

Polgármester

PolgármesterDr. Hoffmann Tamás

polgármester

 

Igazgatásszervezőként végeztem az Államigazgatási Főiskolán, majd a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem jogi diplomát.

1989-ben a XI. kerületi ellenzéki kerekasztal résztvevője voltam. 1990-1994 között önkormányzati képviselőként a szociális és lakásbizottság-, majd 1994-1997 között a vagyongazdálkodási bizottság szakértő tagjaként tevékenykedtem. 1998-ban és 2002-ben egyéni választókörzetből szereztem mandátumot, és a XI. kerületi vagyongazdálkodási bizottság elnökeként dolgoztam. Négy évvel később az egészségügyi bizottság szakértőjeként munkálkodtam.


Közben két szemeszterre elnyertem egy ösztöndíjat az Egyesült Államokba, ahol a University of Kentuckyn önkormányzati gazdálkodást tanultam. Hazatérésem után 1998-ban a Pénzügyminisztérium PHARE Titkárságán, majd a Miniszterelnöki Hivatal informatikai kormánybiztosságán voltam alkalmazásban.


2010-ben megválasztottak Újbuda polgármesterének.

 

Cím: 1113 Budapest, Zsombolyai u. 5.

Telefon: +361 372-4638 (polgármesteri titkárság)
Bejelentkezés fogadóórára: Pappné Mika Edit +361 372-4672

 

E-mail küldése


www.hoffmanntamas.hu

LEGFRISSEBB
×

Hirdetmény a meglévő kollégium épület átalakítására, felújítására és bővítésére, valamint abban 1 db új gépészeti felvonó berendezés létesítésére vonatkozó építési engedély iránti kérelem ügyében

Tárgy: Budapest XI. kerület, Ménesi út 12. szám, 4968 helyrajzi számú ingatlan.
A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró-, Műúszó és Nyílt vízi Világbajnokság megvalós ításához szükséges létesítményfejl esztés megvalós ításával összefüggő nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás.