Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 29. szombat, Adél

A KSH megbízásából adatfelvételt hajt végre a Statek Kft.

2021június2913:45
»
2021szeptember2920:00

A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC)

HIRDETMÉNYBudapest, XI. kerületében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által megbízott Statek Kft. 2021. június 29. és 2021. szeptember 29. között, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, melyet kizárólag a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott összeírói végeznek.


Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek. A mintavétel reprezentatív, a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtotta végre a KSH. Az adatgyűjtés 143 településen zajlik.


A felvétel megnevezése:

Az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC)

A kikérdezés során a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását egyaránt vizsgálja.

Az adatgyűjtés során az adatokat a KSH a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint a 2016/679 EU-rendelet rendelkezéseivel összhangban, bizalmasan kezeli, mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatkezelési tájékoztató elérhető a felmérés weboldalán: www.ksh.hu/piaac


A lakosság számára hétfőtől csütörtökig 8.00-16-30 óra, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a 0680 200 766 (3-as mellék) telefonszámon vagy lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást a KSH munkatársai.


Az adatgyűjtéssel és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a http://ksh.hu/piaac és a http://www.oecd.org/skills/piaac weboldalak nyújtanak tájékoztatást.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Változnak a közterület-használat szabályai

A közterület-használati kérelmek elbírálása 2022. február 1. hatállyal nem tulajdonosi, hanem önkormányzati hatósági eljárás keretében történik. A közterület rendeltetéstől eltérő használatához közterület-használat iránti kérelem benyújtása, hatósági határozatba vagy hatósági szerződésbe foglalt közterület használati hozzájárulás szükséges, amely tartalmazza a használat részletes feltételeit.