Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 19. kedd, Sára, Márió

Határozat környezeti hatósági eljárásban – a Budapest Déli Városkapu fejlesztési program II. projektterület I. rendű árvízvédelmi létesítményeinek építésére vonatkozóan

2020június2416:15
»
2020július2418:00

A határozat 2020. július 24-ig tekinthető meg előzetes időpont-egyeztetés esetén.

Határozat közzététele


A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztálya a BFK Budapest Fejlesztési Központ Nonprofit Zrt. meghatalmazása alapján az ERBO-PLAN Mérnöki Szolgáltató Kft. által benyújtott, a Budapest Déli Városkapu fejlesztési program II. projektterület I. rendű árvízvédelmi létesítményének építésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárásban megállapította, hogy a létesítmény építésének

jelentős környezeti hatása nincs,

környezeti hatásvizsgálati eljárás lefolytatása nem szükséges.


A tevékenység véglegessé vált építési és vízjogi létesítési engedély, majd az ezek alapján elkészült létesítményre vonatkozó használatbavételi és vízjogi üzemeltetési engedély birtokában kezdhető meg.

Az építési engedélyhez és a használatbavételi engedélyhez szükséges a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztályának környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdésben adott állásfoglalása is.

A hatóság környezetvédelmi feltételeket, kikötéseket is tett a határozatában.


A határozat teljes szövege megtekinthető a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhivatal-kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es-banyafelugyeleti-foosztaly-pe-06-ktf-14012-24-2020 címen és a www.ujbuda.hu honlapon a Hirdetmények között elektronikusan.


A határozat a Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Osztályán (Zsombolyai u. 4. második emelet 208. szoba) 2020. július 24-ig tekinthető meg előzetes időpont-egyeztetés esetén (tel.: 3724-684).Budapest, 2020. június 24.

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×