Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 12. péntek, Klára

Készül Újbuda Középtávú Fejlesztési Stratégiája - meghívó műhelymunkára

2022július2815:00

Időpont: július 28. 15-18 óra között

Helyszín: Új Budai Parkszínpad

H i r d e t m é n y

KÉSZÜL ÚJBUDA KÖZÉPTÁVÚ FEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA

MEGHÍVÓ műhelymunkára

(július 28. 15-18 óra között, Új Budai Parkszínpad)Újbuda Önkormányzata megkezdte a következő 7 évre szóló kerületfejlesztési stratégiájának elkészítését (ITS, Integrált Településfejlesztési Stratégia). Sok fejlesztés megvalósítása továbbra is a rendelkezésre álló fejlesztési források függvénye lesz, ebben Budapest és Újbuda helyzete nem túl bíztató. Most még inkább fontos, hogy csak olyan fejlesztések valósuljanak meg, amelyek a helyi igényekre reagálnak és a kerület lakosainak támogatását élvezik. A rendelkezésre álló erőforrások, lehetőségek és társadalmi igények figyelembevételével közösen határozzuk meg azokat az eszközöket, beavatkozásokat, amitől a kerület otthonosabb, szerethetőbb lesz, amit az Újbuda fejlődését fontosnak érző partnereinkkel együtt megvalósíthatunk.


A tervezés jelen fázisában három lehetőséget biztosítunk a tervezésbe való bekapcsolódásra:

  • Összeállítottunk egy rövid online kérdőívet, amely Újbuda fejlesztéséhez kapcsolódóan számos területet érint. Kérjük, segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével, melyre július 31-éig biztosítunk lehetőséget.

A kérdőív ide kattintva érhető el.

  • A kérdőív mellett elmondhatja nekünk ötleteit, véleményét, javaslatait, akár egy konkrét ügy, akár lakóterületéhez kapcsolódó kérdésekben. Az ötleteket, javaslatokat, véleményeket a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk szintén július 31-éig*.
  • Július 28-án délután 15 és 18 óra között, az Új Budai Parkszínpad kerthelyiségében (Feneketlen-tónál) lehetőség nyílik arra is, hogy egy irányított közösségi tervezési eseményén vegyen részt. Az eseményre előzetes regisztráció* szükséges a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címen. Az alkalmazott módszertan miatt a jelentkezéseket az érkezés sorrendjében, korlátozottan tudjuk elfogadni.


A későbbiekben lehetőség lesz a stratégia munkaközi anyagának megismerésére és véleményezésére is, ezt Újbuda honlapján tesszük elérhetővé az Önök számára.Budapest, 2022.07.14.


Tisztelettel:


Schreffel János

főépítész
Adatkezelési tájékoztató


Tájékoztatjuk, hogy az integrált településfejlesztési stratégia kapcsán rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata, mint adatkezelő, kizárólag jelen stratégia tervhez kapcsolódó közhatalmi jogosítványainak végrehajtása céljából, döntése megalapozásához, felvetései megválaszolásához, és iratkezeléshez kapcsolódó jogszabályi kötelezettségeinek teljesítéséhez a feltétlenül szükséges mértékben, és ideig kezeli. Véleménye és személyes adatai az eljárás során továbbításra kerülhetnek a stratégiát készítő, az önkormányzat által megbízott városrendezési tervező szervezet részére. Az Ön személyes adatainak kezelése és továbbítása a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet és a 9/2017. (III.28.) XI. ÖK. sz rendeletben foglaltak szerint, megőrzése a 78/2012 (XII.28) BM rendelet értelmében történik, nyilvánosságra hozatalát fenti kormányrendeletben előírt kötelezettségünk indokolja.

LEGFRISSEBB
×