Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 8. hétfő, László

Pályázati felhívás üres és rossz műszaki állapotú lakások költségelven történő bérbeadására

Időpont: 
2021november0208:00
»
2021december0218:00

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. december 2.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ÜRES ÉS ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ LAKÁSOK

KÖLTSÉGELVEN TÖRTÉNŐ BÉRBEADÁSÁRA II. – 2021.Az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 34/2017. (IX. 26.) XI.ÖK rendelet (továbbiakban: Rendelet) 14. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzat Polgármestere (továbbiakban: Polgármester) az alábbi nyílt pályázatot teszi közzé:


Pályázat célja:

Az Önkormányzat pályázati úton kívánja bérbe adni azokat a tulajdonában álló, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek a Rendelet 11. § (3) bekezdésének megfelelően csak pályázat alapján adhatók bérbe.


A pályázatra kiírt lakások:

1) Budapest XI. Ballagi Mór utca 10. fsz. 6. Alapterület: 37 m2 1 + 1 félszoba

2) Budapest XI. Bartók Béla út 86. als. 3. Alapterület: 28 m2 1 szoba

3) Budapest XI. Budaörsi út 105. fsz. 3. Alapterület: 40 m2alapító okirat szerint:1 szoba, természetben, átalakítást követően: 1 + 1 félszoba,

4) Budapest XI. Kende u. 12. V. 18. Alapterület: 24 m2 1 szoba


Pályázat célközönsége
:

A pályázaton részt vehet, aki a pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált, és a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben.


A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakás saját költségen történő felújítását 1 éven belül, a pályázatban előírt módon, melyet az Önkormányzat a pályázatban meghatározott költségen bérbeszámítással megtérít.


A bérleti szerződés időtartama határozott idejű, a felújítási munkák idejére 1 év, a felújítási munkák átadás-átvétele után további 15 év.


A pályázat benyújtásának határideje: 2021. december 2.


A pályázatok beszerzésének lehetőségei:
A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthetők itt:


Részletes pályázati kiírás

Adatlap és nyilatkozat

Alaprajzok


Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.Budapest, 2021. november 2.


dr. László Imre

polgármester s. k.

Címkék: