Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. kedd, Miklós

Pályázati felhívás üres lakás költségelven történő bérbeadására kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottak részére – 2022.

2022szeptember1209:45
»
2022október1018:00

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. október 10.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

üres lakás költségelven történő bérbeadására

kerekesszékkel közlekedő MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK részére - 2022


Az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 34/2017.(IX. 26.) XI.ÖK rendelet (továbbiakban: Rendelet) 14. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzat Polgármestere (továbbiakban: Polgármester) az alábbi nyílt pályázatot teszi közzé:


Pályázat célja:

Az Önkormányzat kerekesszékkel közlekedő mozgássérültek részére kívánja bérbe adni azt a tulajdonában álló, alábbi 1 db üres lakásingatlant, mely a Rendelet 11. § (1) és (2) bekezdésnek megfelelően csak pályázat alapján adható bérbe.


A pályázatra kiírt lakás címe:

  1. Budapest XI. kerület Albertfalva u. 4. fsz. 14. (56 m2, 1+2 fél szoba, amerikai konyha, összkomfortos, akadálymentesített lakás)


Pályázat célközönsége
:

  • a pályázaton bárki részt vehet, aki a pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált, és a pályázó, vagy együttköltöző közeli hozzátartozója mozgáskorlátozott személy,
  • a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben.


A pályázatok benyújtásának határideje:
2022. október 10.


A pályázatok beszerzésének lehetőségei:
A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai utca 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető alább.

Részletes pályázati kiírás

Pályázati adatlap


A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakásra irányadó mértékű lakbér háromszorosának óvadék címén történő megfizetését.


Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.Budapest, 2022. szeptember 12.dr. László Imre

polgármester s.k.

Címkék: