Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 21. szerda, Eleonóra

Felhívás szén-monoxid-jelző készülék igénylésére

Újbuda Önkormányzata a kerületi állampolgárok egészségének megőrzése, biztonságérzetének javítása céljából szén-monoxid-jelző készüléket biztosít az arra rászorulók részére.

Felhívás szén-monoxid-jelző készülék igényléséreÚjbuda Önkormányzata a kerületi állampolgárok egészségének megőrzése, biztonságérzetének javítása céljából szén-monoxid-jelző készüléket biztosít az arra rászorulók részére.


A rászorult személyek támogatásáról szóló 10/2015. (II. 25.) XI.ÖK rendelet 13/A. §-a kimondja, hogy: „Az Önkormányzat által biztosított szén-monoxid-jelző készülékre való jogosultság állapítható meg azon kérelmező részére, aki abban a lakásban, melyre a jogosultságot igényli, bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik és életvitelszerűen ezen a lakcímen él, továbbá családjában az egy személyre jutó havi jövedelem nem haladja meg a minimálbér nyolcvan százalékát. Lakásonként egy darab készülékre való jogosultság állapítható meg.”


Az igényelhető támogatás: 1 darab Honeywell XC 70 típusú szén-monoxid-jelző készülék.


A Szén-monoxid-jelző készülékre való jogosultság iránti kérelem nyomtatvány beszerezhető Budapest Főváros XI. Kerület Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Osztályán, a Szociális ügyfélszolgálaton (1113 Budapest, Zsombolyai utca 4.), valamint letölthető a www.ujbuda.hu oldalon.


A kérelem folyamatosan benyújtható a rendelkezésre álló készlet erejéig.


A nyomtatvány benyújtható:

– személyesen a Budapest Főváros XI. Kerület Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Osztályán a Szociális Ügyfélszolgálaton ügyfélfogadási időben (1113 Budapest, Zsombolyai utca 4.) vagy

– elektronikus úton a https://mo.hu/szuf_ugyleiras?id=b0dd0bbc-f48f-48a1-88fc-91b4f58abf92&_n=budapest_11_szen-monoxid-jelzo_keszulekre_valo_jogosultsag oldalon keresztül.Budapest, 2023. november 29.


Bakai-Nagy Zita s.k.

    alpolgármester

Címkék: