Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. hétfő, Vencel

Központi Statisztikai Hivatal felhívása - Agrárcenzus 2020 - toborzó

Az Agrárcenzus végrehajtásához 7500 összeíróra van szükség. A toborzás 2020. február 15-től március végéig tart.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2020 júniusában teljes körű összeírást hajt végre az egyéni gazdaságok körében, „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel, amiben az ország valamennyi települése, összesen 750 ezer cím érintett. A felvétel kiemelkedő jelentőségű a gazdálkodók, a döntéshozók és az érdekképviseletek számára, mivel ez alapján lehet átfogó képet alkotni többek között az ágazat strukturális jellemzőiről, az egyéni gazdaságok szerepéről és a termelés sajátosságairól. A felvételhez uniós adatszolgáltatási kötelezettség is társul. A felvétellel kapcsolatban további információkat tudhat meg a KSH honlapjáról:


www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2020


Az Agrárcenzus végrehajtásához 7500 összeíróra van szükség
. Ahhoz, hogy a KSH ezt a létszámot biztosítani tudja, összeírói toborzást indít, amihez szíves támogatását kérjük. Az itt megadott információk alapján – az adatkezelési követelmények szigorú érvényesítése mellett, illetve az adatkezelési tájékoztató elfogadásával – történik az összeírók kiválasztása az adott település, településrész összeírására. A toborzás 2020. február 15-től március végéig tart. Az összeírók kiválasztására legkésőbb április közepéig kerül sor.


A toborzó felület linkje: Összeírókat keresünk a júniusi Agrárcenzus, 2020 adatfelvételünkhöz.


A link elérhető a KSH honlapján
is.


A toborzó felületen mutatjuk be az elvégzendő feladatot, a határidőket és az összeírótól elvárt kompetenciákat.


Fontos kiemelni, hogy a jogi szabályozó környezet sajnos nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.

LEGFRISSEBB
×