Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. csütörtök, Lukács

Tájékoztatás KSH lakossági adatgyűjtésről

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

HIRDETMÉNY

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, 2018-ban a Budapest, XI. kerületében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által megbízott, Statek Kft önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, melyet kizárólag a Statek Kft igazolvánnyal ellátott összeírói végeznek.

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, az adatok kizárólag összesített formában kerülnek nyilvánosságra. A mintavétel reprezentatív, a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtotta végre a KSH.

A felvétel megnevezése:

OSAP 1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

OSAP 1942 A lakosság utazási szokásai

OSAP 2003 Háztartások információ és kommunikációs technológiai eszköz-használata

OSAP 2153 Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés

OSAP 2154 Háztartási költségvetés és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés

A válaszadás önkéntes, nem kötelező.

Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, mások számára nem hozzáférhetőek.

Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el.

A lakosság számára munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00-16:00 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a +36 80 200 766-as telefonszámon vagy a lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást a KSH munkatársai.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

LEGFRISSEBB
×