Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. péntek, Iván

Hirdetmény - Vízcső-rekonstrukció forgalmirend-változással

Vízcső-rekonstrukció forgalmirend-változással: a Fővárosi Vízművek Zrt. 2013. július 1-jétől várhatóan október 30-ig vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a XI. kerületben. Jelentősebb forgalomkorlátozás a Bartók Béla út és Budafoki út kereszteződésében várható, a nyári időszakban.

Megjelenés dátuma: 2013-06-24

 

Hirdetmény:

A Fővárosi Vízművek Zrt. 2013. július 1-jétől várhatóan október 30-ig vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a XI. kerületben, a Kelenhegyi út - Mányoki út - Orlay utca - Bartók Béla út - Csíky utca - Budafoki út és a Műegyetem területén. A munkálatok során 900 m hosszúságban megújul egy 1000 mm átmérőjű Sentab és egy 200 mm átmérőjű azbesztcement vezeték. A felújítási munkálatok alatt a vízszolgáltatást zavartalanul biztosítjuk.

Jelentősebb forgalomkorlátozás a Bartók Béla út és Budafoki út kereszteződésében várható, a nyári időszakban. A rekonstrukció ideje alatt, július eleje és október 30. között az érintett útszakaszokon forgalmirend-változások lépnek életbe, melyek miatt az autósok, valamint a tömegközlekedést igénybe vevők megnövekedett menetidőre számíthatnak. A többi utcában a kivitelezés ideje alatt ideiglenes útlezárásokkal kell számolni: Az ott lakók, valamint a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművek behajtását azonban ebben az időszakban is biztosítani fogjuk. 

A forgalmirend-változásokkal kapcsolatos naprakész információkról a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatja a közlekedőket. 

Társaságunk a vízlelőhelyektől egészen a csapokig garantálja a kiváló vízminőség folyamatos fenntartását, aminek elengedhetetlen feltétele a vízhálózat tervszerű felújítása. A rekonstrukciós munkák elvégzése hosszú időre biztosítja a kerület lakosainak a megszokott magas színvonalú, biztonságos vízszolgáltatást. 

A munkák pontos ütemezésével kapcsolatos bővebb információk a www.vizmuvek.hu honlapon állnak rendelkezésre. 

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Fővárosi Vízművek Zrt.
Vízvonal: 06-40 247 247
vizvonal@vizmuvek.hu 

Fővárosi Vízművek Zrt.

Lejárat dátuma: 2013-10-30

 

Célközönsége: Minden érintett személy

LEGFRISSEBB
×