Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 19. péntek, Emília

Kedvezményes Hevederzár Program

Az Újbuda 11 Kht. mint a XI. kerületi Önkormányzat bűnmegelőzéssel foglalkozó szerve, kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a lakosság közbiztonságát és közbiztonságérzetét javító intézkedéseivel jobbá, biztonságosabbá, élhetőbbé tegye a lakókörnyezetet az egész XI. kerületben.

Beadási határidő: 2008-10-31

Pályázatot kiíró: Újbuda 11 Kht.

Pályázat leírása:

Az Újbuda 11 Kht. nyilvános pályázatot hirdet meg "Kedvezményes Hevederzár Program" címmel

A pályázaton részt vehetnek:

A pályázaton részt vehetnek a XI. kerületi bejelentett lakcímmel rendelkező állampolgárok.

A pályázat beadásának határideje: 2008. október 31.

A pályázat beadásának módja:

Személyesen, vagy postai úton, az alábbi címre: Újbuda 11 Kht. 1111 Bp. Szent Gellért tér 3.

Az Újbuda 11 Kht. mint a XI. kerületi Önkormányzat bűnmegelőzéssel foglalkozó szerve, kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a lakosság közbiztonságát és közbiztonságérzetét javító intézkedéseivel jobbá, biztonságosabbá, élhetőbbé tegye a lakókörnyezetet az egész XI. kerületben. Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a kerületi lakosok saját otthonát, ingatlanát is biztonságosabbá tegyük és a mechanikai védelem terén is a legkorszerűbb, és leghatékonyabb megoldást nyújtsuk számukra.

"Kedvezményes hevederzár" programunkkal azt a célt szeretnénk elérni, hogy a kerületben élő lakosok a XI. Kerületi Önkormányzat anyagi támogatásával naprakész biztonsági szintet érjenek el a lakás bejárati ajtajára szerelt korszerű, és MABISZ minősítéssel ellátott hevederzár segítségével. Tapasztalatunk szerint a prevenció mindig olcsóbb, mint a bekövetkezett káresemény utáni helyreállítás, javítás.

A pályázatok elbírálásáról mindenkit levélben értesít a Kht. Nyertes pályázat esetén a levélben a postai befizetéshez szükséges csekket is kiküldik, amelyen a kedvezményes hevederzár 3980 forintos önrészét kell befizetni.

A pályázati adatlap beszerezhető az Önkormányzat ügyfélszolgálatain, az Újbuda 11 Kht. ügyfélszolgálatán hétfő-csütörtökig 9-15 óráig (Szent Gellért tér 1-3. bejárat a Budafoki útról), illetve letölthető a old.ujbuda.hu és a www.ujbuda11kht.hu honlapról.

Az adatlapokat, az Újbuda 11 Kht. ügyfélszolgálatán elhelyezett gyűjtőládába hétfő-csütörtökig 9-15 óráig lehet beadni.

Kérdés esetén hívja a +361 279-1250-es telefonszámot.

A pályázati adatlap innen tölthető le.

 

Pályázat célközönsége: Minden, a pályázatban leírt feltételeknek megfelelő személy