Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 28. vasárnap, Stefánia

"Üdvözlet Kelenvölgyből!" képes levelezőlap tervező pályázat

A pályázat célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosításon a vizuális művészeteket hobbi- és professzionális szinten művelő alkotók (gyermekek, fiatalok és felnőttek) részére.

Beadási határidő: 2013-05-31

Pályázatot kiíró: Újbudai Kulturális Intézet - Kelenvölgyi Közösségi Ház

Pályázat leírása:

Az Újbudai Kulturális Intézet - Kelenvölgyi Közösségi Ház "Üdvözlet Kelenvölgyből!" címmel képes levelezőlap tervező pályázatot hirdet!

Pályázat témája:
Bármely vizuális és képzőművészeti alkotás, mely Kelenvölgy városrész valamely jellegzetességét, hangulatát jeleníti meg.

Pályázni az alábbi korosztályokban lehet:
-    Gyermek (6-12 év)
-    Ifjúsági (13-18 év)
-    Felnőtt (18 évtől)

Pályázat célja:
Bemutatkozási lehetőség biztosítása a vizuális művészeteket hobbi- és professzionális szinten művelő alkotók (gyermekek, fiatalok és felnőttek) részére, valamint a helyi alkotók lokálpatriotizmusának erősítése.

Pályázati feltételek:
Pályázhat minden kelenvölgyi lakos, illetve Kelenvölgy által megihletett - nem kelenvölgyi - amatőr vagy professzionális alkotó, kizárólag saját munkájával.
Egy versenyző maximum 2 db alkotással vehet részt a pályázaton.

Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:
-    Festmény (olaj, akvarell)
-    Szabadkézi rajz (grafika, rézmetszet, linómetszet)
-    Számítógépes grafika
-    Fotó
-    Vegyes technika

Méret:
A pályamunkák - a Magyar Posta Küldeményforgalmi Üzletszabályzatának figyelembevételével - az alábbi 2 arányrendszerben készülhetnek: 90 mm x 140 mm (legkisebb kész méret), vagy 120 mm x 235 mm.
A munkákat a fenti (pályázó által választott) méretarányt (9:14 és 12:23,5) megtartva, tetszőleges méretben, de maximum A3 kész (befogadó) méretig várjuk.
Fotó esetén a minimális méret: 500 kB.
A pályázó, amennyiben fotót, számítógépes grafikát nyújt be, a kész nyomat leadása mellett elektronikus úton is juttassa el pályamunkáját a kelenvolgy@ujbuda.hu elektronikus levélcímre.

A pályaművek leadása:
A pályaműveket kérjük paszpartuzva (vagy keretezve) a KULTI - Kelenvölgyi Közösségi Ház (1116 Budapest, Kardhegy utca 2.) címére eljuttatni 2013. május 31-ig, hétköznapokon 10 és 18 óra között.
Nevezni a pályamunka és a helyben kitöltött nevezési lap együttes leadásával lehet.

A pályázat díjazása:
A beérkezett, és a zsűri által arra érdemes művek bemutatásra kerülnek a Kelenvölgyi Közösségi Házban 2013. június 14-én, pénteken 18 órakor nyíló kiállításon.
A felkért szakmai zsűri által megítélt díjak korosztályonként és kategóriánként az I., II. és III. helyezetteknek kerülnek kiosztásra.
A díjazott pályaművek nyomdai sokszorosításra kerülnek, így az alkotók munkáikat postai levelezőlapokon láthatják viszont, így népszerűsítve munkásságukat, alkotói tehetségüket.
A beadott pályamunkák (díjazástól függetlenül) felkerülnek Kelenvölgy Facebook Oldalára: www.facebook.com/kelenvolgy

Egyéb feltételek:
A pályázók a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárulnak a pályázati anyagok szabad felhasználásához, esetleges sokszorosításához, nyomtatott sajtóban, elektronikus és egyéb médiában való megjelentetéséhez, valamint átruházzák a szerzői jogokat az Újbudai Kulturális Intézetre, mint pályázatkiíróra.
Bővebb információ: (+36-1) 424-5363, kelenvolgy@ujbuda.hu
Amennyiben levélben keresnének minket, kérjük a borítékon, illetve az e-mailen tüntessék fel az "Üdvözlet Kelenvölgyből!" megnevezést.

A pályázat jelentkezési határideje: 2013. május 31. (péntek)

A pályázat fővédnöke: Dr. Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere

A pályázat védnökei:
Dr. Kupper András alpolgármester
Endrődi József önkormányzati képviselő

A jelentkezési lap innen tölthető le. 


Pályázat célközönsége: Minden a pályázati feltéleknek megfelelő személy    

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×