Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. szombat, Zita

Lágymányosi Öböl és környéke kerületi építési szabályzatának módosítása

           

ÉRTESÍTÉS

Fenti területre elkészült és 30/2016. (XII. 19.) XI. ÖK sz. rendelettel jóváhagyott kerületi építési szabályzat tekintetében a településrendezési eszköz két ponton történő módosítása merült fel:

1. elírás javítása a Vi-2-XI-ID-01 övezet zöldfelületi mutatójának tekintetében (a szabályozási tervlapon 30%, a rendelet mellékletét képező táblázatban 25% szerepel, ez utóbbit kívánjuk javítani 30%-ra)

2. építési hely méretének pontosítása a Vi-2-XI-ID-01 övezet területén.

A módosítás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42/A §-a szerinti állami főépítészi eljárás formájában történik. A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 5. §-a értelmében értesítem az érintett lakosságot és civil szervezeteket a módosítás közzétételéről.

A módosítás szerinti dokumentáció 2017. április 13-tól 2017. április 17-ig letölthető a bal oldalról, a Főépítészi Iroda felületén a készülő településrendezési eszközök címszó alatt. A tervvel kapcsolatos észrevételeket a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.


Takács Viktor Tibor

főépítész

Fájlok: