Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 1. csütörtök, Malvin

BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2017. november 7.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2018. évre kiírja a


BURSA HUNGARICA 
FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZATOT.

„A” típusú pályázatot a felsőoktatási hallgatók számára és „B” típusú pályázatot

a felsőoktatási tanulmányokat megkezdeni kívánó fiatalok számára.

A részletes pályázati felhívás és tájékoztató beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban, a Köznevelési Csoportnál (1113 Bp., Zsombolyai u. 4. IV. em. 408-as iroda) és az Ügyfélszolgálati Irodákon (1113 Bp., Bocskai út 39-41. és 1113 Bp., Zsombolyai u. 4.), valamint letölthető az önkormányzat honlapjáról: www.ujbuda.hu. További információ kérhető a 372-3470-es, illetve a 372-3466-os telefonszámon.

A pályázat benyújtása

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektromos Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER- Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: http://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. A pályázatot kizárólag az EPER- Bursa rendszerből kinyomtatott pályázati űrlapon, a pályázó által aláírva, egy példányban, a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal Köznevelési Csoportjánál (1113 Bp., Zsombolyai u. 4. IV. 408.), vagy postai úton eljuttatni a címre.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2017. november 7.

Címkék: