Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 20. hétfő, Bernát, Felícia

Panel - felújítás - hasznos tanácsok

A társasházak energiahatékonysági felújítását elősegítő projektmenedzsment képzés.

Beadási határidő: 2010-05-03

Pályázatot kiíró:

Pályázat leírása:

MEGHÍVÓ KÉPZÉSRE

Tudja Ön, melyek az első lépések, ha egy panelház felújításába kíván fogni? Hogyan takaríthatja meg az energiafogyasztás akár 50%-át a beruházással? Milyen felmérések, döntések, dokumentumok szükségesek a finanszírozás megszerzéséhez, vagy a felújítás elkezdéséhez? Hogyan és mennyi idő alatt térülhet meg egy ilyen energiahatékonysági beruházás?

Az óbudai Faluház felújításának kommunikációs partnere, az Energia Klub, a Beco Hungary és Budapest XI. kerület Újbuda Önkormányzata ezúton hívja meg Önt - mint a témában érintett szereplőt - a társasházak energiahatékonysági felújítását elősegítő projektmenedzsment képzésre.

A képzés időpontja: 2010. június 1. 9:00 - 15:30
Helyszíne: Újbuda Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, Zsombolyai utca 5. Fszt. tanácsterem

Kiknek ajánlott a részvétel?

A képzés mindazoknak szól, akik érintettek iparosított technológiával készült épületek felújításában, azaz elsősorban közös képviselőknek, lakásszövetkezetek vezetőinek és érintett szakértőinek, önkormányzati -és energiagazdálkodási szakembereknek valamint pályázatíróknak.
A képzésen való részvételhez nem szükséges előképzettség.

A képzés költsége
A képzésre a jelentkezőknek 1.500 Ft-os a regisztrációs díjat kell fizetnie. A regisztrációs díj magában foglalja a tréningen elhangzott elődásokat, továbbá a vendéglátás (ebéd és kávészünet) költségét.

A résztvevők létszáma limitált, a jelentkezéseket beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, ezért részvételi szándékát mielőbb, de legkésőbb május 26-ig jelezze felénk a regisztrációs lap visszaküldésével faxon (06-1-411-3529) vagy e-mailen a judit@energiaklub.hu címre.


A képzést a beruházásokban közvetlenül érintett gyakorló szakemberek, a BECO Hungary és az Energia Klub munkatársai, valamint a Lakcímke program szakmai támogatóinak felkészült szakemberei mutatják be.

A képzés a Staccato és a Lakcímke projektjeink része, amely az Európai Unió és az NFGM támogatásával valósul meg.

Kérdéseivel forduljon bizalommal Tóth Nellihez, az Energia Klub munkatársához a +361 411-3526-as telefonszámon vagy a toth@energiaklub.hu e-mailcímen.

A részletes program itt tekinthető meg.

A jelentkezés lap innen tölthető le.

 

Pályázat célközönsége: Minden érintett személy