Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 4. szombat, Ulrik

A Budapest Főváros XI. ker. Újbuda Önkormányzata nyilvános pályázat útján felajánlja hasznosításra kiürítés és bontás fejében a Dombóvári út 9 szám alatti felépítményes ingatlanát

Az ajánlatokat Budapest Főváros XI.ker. Újbuda Önkormányzata Városüzemeltetési Igazgatóság Lakásgazdálkodási Osztály címére lehet benyújtani.

Beadási határidő: 2007-01-29

Pályázatot kiíró: Újbuda Önkormányzata

Pályázat leírása:

A Budapest Főváros XI. ker. Újbuda Önkormányzata nyilvános pályázat útján felajánlja hasznosításra kiürítés és bontás fejében az alábbi felépítményes ingatlanát:

Cím Hrsz Terület (m2) Övezet
Budapest, XI. ker. Dombóvári út 9. 3931 1.319 I-XI/Z *

Az épület lebontását követően kialakuló üres telek tulajdonjogának megszerzése fejében a pályázó vállalja a bontási költségeken kívül a 34 bérlő részére a meglévőhöz hasonló paraméterekkel rendelkező használt lakások vásárlását és a bérlők záros határidőn belül történő kihelyezését.

Mivel a kiürítés és az épület lebontásának költségei várhatóan meghaladják a beépíthető üres telek piaci forgalmi értékét, az ajánlattevő kérheti a XI., kerületi Önkormányzat tulajdonában álló Budapest, XI., Horogszegi határsor 556/11 hrsz.-ú ingatlan tulajdonjogának átruházását is.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2007. január 29. déli 12.00 óra

Az ajánlatokat zárt borítékban „Pályázat Dombovári út 9." megjelöléssel a Budapest Főváros XI.ker. Újbuda Önkormányzata Városüzemeltetési Igazgatóság Lakásgazdálkodási Osztály (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) címére postán, vagy személyesen a Budapest XI.ker. Bocskai út 39-41. félem. 37. szobájában lehet benyújtani.

Ugyanitt átvehető a pályázat tárgyát képező ingatlanokról készített tájékoztató 10.000,- Ft. összeg befizetése ellenében.

Az ajánlat benyújtásakor csatolni kell az 5.000.000,- Ft. összegű ajánlati biztosíték befizetéséről szóló igazolást is.

Bővebb felvilágosítás az ingatlanokról a +361 381-1385 telefonon kapható Ferenczi Edittől.

 

Pályázat célközönsége: Minden magánszemély vagy vállalkozó.

LEGFRISSEBB
×