Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 18. csütörtök, Frigyes

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK a parkfelszerelési tárgyak beszerzése - 2006. pályázathoz

A Kbt. 56. § (1) bekezdése alapján közölt kiegészítő tájékoztatás a "parkfelszerelési tárgyak beszerzése" témában

Beadási határidő: 2006-06-26

Pályázatot kiíró: Újbuda Önkormányzat Közbeszerzési Csoport

Pályázat leírása:

Tisztelt Ajánlattevők!

A Kbt. 56. § (1) bekezdése alapján a mai napon az alábbi kiegészítő tájékoztatást adjuk "parkfelszerelési tárgyak beszerzése" témában:

1. kérdés: Az Ajánlattételi dokumentációban szereplő Felolvasólapon "Játszótéri játszó- és sportfelszerelési tárgyak beszerzése" szerepel az ajánlat tárgyaként. Vélhetően elírás történt. Kérjük annak megadását, hogy a Felolvasólapon javítható-e az ajánlat tárgya "Parkfelszerelési tárgyak beszerzése"-re?

Válasz: A Felolvasólapon a tárgy megnevezése Ajánlatkérő adminisztratív hibájából került fel tévesen, mely jelenleg már javított formában tölthető le. Természetesen javítható a Felolvasólapon szereplő tárgy a közbeszerzés címének megfelelően a fent leírt módon, de a javítás esetleges elmaradása nem jelent érvénytelenségi okot.

2. kérdés: Az Ajánlati dokumentációban szereplő Vállalkozási szerződést részajánlatonként kell-e kitölteni és az ajánlathoz csatolni?

Válasz: A vállalkozási szerződést részajánlatonként kell kitölteni és az ajánlathoz csatolni.

3. kérdés: Kérjük annak megadását, hogy az ajánlatban a Felolvasólapot az ajánlat elejére, vagy a szerződések és költségvetések elé kell-e helyezni?

Válasz: Ajánlatkérő értékelő munkáját segíti elő Ajánlattevő, ha a Felolvasólapot az ajánlat elejére helyezi, de nem jelenti az ajánlat érvénytelenségét a Felolvasólap - az ajánlatban - máshol történő lefűzése.

Jelen levelünk megküldésével eleget tettünk a Kbt. 56. § (2) bekezdésében foglalt kötelezettségünknek a (4) bekezdésben foglaltakat tekintetbe véve.

Budapest, 2006. június 20.

Tisztelettel: dr. Molnár Tamás - lebonyolító

 

Pályázat célközönsége: Vállalkozók