Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 9. csütörtök, Erhard

Pályázati felhívás rossz műszaki állapotú üres lakások értékesítésére

Pályázati felhívás rossz műszaki állapotú üres lakások értékesítésére

Pályázat címe: Pályázati felhívás rossz műszaki állapotú üres lakások értékesítésére

Megjelenés dátuma: 2014-05-20

Beadási határidő: 2014-06-20

Pályázatot kiíró: Újbuda Polgármestere

Pályázat leírása:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 
ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ ÜRES LAKÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE – 2014.Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Gazdasági Bizottsága a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének szabályairól szóló 40/2001./XII.29./ XI.ÖK számú rendelete, valamint az Önkormányzat tulajdonában álló vagyonnal való rendelkezés szabályairól szóló 33/2012./VI. 6./ XI.ÖK számú rendelete alapján az alábbi nyílt pályázati felhívást teszi közzé:

Pályázat célja: Az Önkormányzat értékesíteni kívánja a tulajdonában álló üres, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan nem megoldható.

A pályázatra kiírt lakások címe: 

1.    Budapest XI. Dombóvári  u. 2. sz.  I. 7/a., hrsz. 3913/0/A/20
2.    Budapest XI. Hamzsabégi  út 60/F. sz.  I. LH. als. 1., hrsz. 4564/3/F/1
3.    Budapest XI. Vincellér utca 31. alagsor 1., hrsz. 4506/0/A/1


A lakások adatait, alapterületét, felszereltségét, műszaki állapotát, minimális ajánlati árát, a pályázati biztosíték összegét, és megtekintésének időpontjait a részletes pályázati kiírás és mellékletei tartalmazzák. 
Az államot a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 14. § (2) bekezdése alapján minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg.

Pályázat célközönsége: A pályázaton devizabelföldi- és külföldi természetes és jogi személy, valamint jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, vagy ezek konzorciuma vehet részt.

Pályázati biztosíték összege: 400.000,- Ft. A pályázati biztosíték összegét a pályázat benyújtását megelőzően kell csekken befizetni, vagy átutalni a részletes pályázati kiírásban megadott számlaszámra.

A pályázatok benyújtásának határideje:
 2014. június 20. 12.00 óra.

A pályázatok benyújtásának módja: A pályázat csak a részletes pályázati kiírás mellékletét képező pályázati adatlapon, zárt, címet, feladót és más megkülönböztető jelet nem tartalmazó borítékban nyújtható be személyesen a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályán (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 303. sz. szobában). 

A borítékra rá kell írni: „Lakáspályázat RM-2014.”. 

A pályázati borítékok bontása: 2014. június 23-án 9.00 órakor.

A befizetési csekk kérhető a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályon (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 303. sz. szobában), továbbá a részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy innen letölthető:

Részletes pályázati kiírás

1. sz. Pályázati adatlap

2. sz. Pályázati adatlap

3. sz. Pályázati adatlap


Budapest, 2014. május 20. 


dr. Hoffmann Tamás 

 

Pályázat célközönsége: Minden a pályázati feltétleknek megfelelő személy

LEGFRISSEBB
×