Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 2. szombat, Lujza

Pályázati felhívás rossz műszaki állapotú üres lakások értékesítésére

Pályázat célja, hogy az Önkormányzat értékesítse a tulajdonában álló üres, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan nem megoldható.

Beadási határidő: 2013-04-30

Pályázatot kiíró: Újbuda Önkormányzata

 

 

Pályázat leírása:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ ÜRES LAKÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Gazdasági Bizottsága a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének szabályairól szóló 40/2001./XII.29./ XI.ÖK számú rendelete, valamint az Önkormányzat tulajdonában álló vagyonnal való rendelkezés szabályairól szóló 33/2012./VI. 6./ XI.ÖK számú rendelete alapján az alábbi nyílt pályázati felhívást teszi közzé:

Pályázat célja: Az Önkormányzat értékesíteni kívánja a tulajdonában álló üres, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan nem megoldható.

A pályázatra kiírt lakások címe:
1.    Budapest XI. Ballagi Mór u. 8. fsz. 7., hrsz. 3447/0/A/7
2.    Budapest XI. Ballagi M. u. 10. fsz. 9., hrsz.: 3446/0/A/9
3.    Budapest XI. Mohai út 29. fsz.. 2., hrsz. 3590/0/A/3
4.    Budapest XI. Bartók B. út 15/A-C. sz. V. em. 26., hrsz. 5496/1/A/27
5.    Budapest XI. Citera u. 7. fsz. 7., hrsz. 44262/0/A/7
6.    Budapest XI. Somogyi u.29. fsz. 3., hrsz. 3288/29/A/3

A lakások adatait, alapterületét, felszereltségét, műszaki állapotát, minimális ajánlati árát, a pályázati biztosíték összegét, és megtekintésének időpontjait a részletes pályázati kiírás és mellékletei tartalmazzák.
Az államot a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 14. § (2) bekezdése alapján minden más jogosultat megelőző, valamint Budapest Főváros Önkormányzatát az 1991. évi XXXIII. törvény 39. § (2) bekezdése alapján elővásárlási jog illeti meg.
Az adott ingatlant a legkedvezőbb vételi ajánlatot tevő vásárolhatja meg, amennyiben annak ajánlata a Gazdasági Bizottság/Képviselő-testület álláspontja szerint az Önkormányzat érdekeinek megfelel.

Pályázat célközönsége: A pályázaton devizabelföldi- és külföldi természetes és jogi személy, valamint jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, vagy ezek konzorciuma vehet részt.

Pályázati biztosíték összege: az ajánlati ár 10 %-a. A pályázati biztosíték összegét a pályázat benyújtását megelőzően kell csekken befizetni, vagy átutalni a pályázatban megadott számlaszámra.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. április 30. 16.00 óra

A pályázatok benyújtásának módja: A pályázat csak a részletes pályázati kiírás mellékletét képező pályázati adatlapon, zárt, címet, feladót és más megkülönböztető jelet nem tartalmazó borítékban nyújtható be személyesen a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályán (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 303. sz. szobában).

A borítékra rá kell írni: "Lakáspályázat -2013."

A pályázati borítékok bontása: 2013. május 2-án 9.00 órakor

A befizetési csekk kérhető a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályon (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 308. sz. szobában), továbbá a részletes pályázati kiírás és pályázati adatlap ugyanitt, valamint az Ügyfélszolgálati Irodán (Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. fsz.) átvehető, vagy az Önkormányzat internetes oldaláról (www.ujbuda.hu) letölthető.

A részletes pályázati kiírás itt tekinthető meg.

Budapest, 2013. március

dr. Hoffmann Tamás s. k.
polgármester

A Pályázati kiírás mellékletei

1. számú melléklet: Pályázati adatlap az 1. sz. pályázati lakásra
2. számú melléklet: Pályázati adatlap az 2. sz. pályázati lakásra
3. számú melléklet: Pályázati adatlap a 3. sz. pályázati lakásra
4. számú melléklet: Pályázati adatlap a 4. sz. pályázati lakásra
5. számú melléklet: Pályázati adatlap az 5. sz. pályázati lakásra
6. számú melléklet: Pályázati adatlap a 6. sz. pályázati lakásra


Pályázat célközönsége: Minden a pályázati feltéleknek megfelelő személy