Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

Pályázati kiírás rossz műszaki állapotú üres lakások értékesítésére

Az Önkormányzat értékesíteni kívánja a tulajdonában álló üres, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan nem megoldható.

Beadási határidő: 2013-10-30

Pályázatot kiíró: Újbuda Polgármestere

 

 

Pályázat leírása:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ ÜRES LAKÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE - 2013 - II.

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Gazdasági Bizottsága a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének szabályairól szóló 40/2001./XII.29./ XI.ÖK számú rendelete, valamint az Önkormányzat tulajdonában álló vagyonnal való rendelkezés szabályairól szóló 33/2012./VI. 6./ XI.ÖK számú rendelete alapján az alábbi nyílt pályázati felhívást teszi közzé:

Pályázat célja:
Az Önkormányzat értékesíteni kívánja a tulajdonában álló üres, felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan nem megoldható.

A pályázatra kiírt lakások címe:

1.    Budapest XI. Zenta  u. 3. sz.  fsz. 10., hrsz. 5517/1/A/5
2.    Budapest XI. Zenta  u. 3. sz.  I. 1., hrsz. 5517/1/A/7
3.    Budapest XI. Csurgói  út 21. sz.  fsz. 2., hrsz. 3079/0/A/2
4.    Budapest XI. Kruspér  u. 6-8. sz.  fsz. 8/a., hrsz. 4120/0/A/8
5.    Budapest XI. Bartók Béla út 124. sz.  III. 1/A., hrsz. 3410/A/187

A lakások adatait, alapterületét, felszereltségét, műszaki állapotát, minimális ajánlati árát, a pályázati biztosíték összegét, és megtekintésének időpontjait a részletes pályázati kiírás és mellékletei tartalmazzák.
Az államot a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 14. § (2) bekezdése alapján minden más jogosultat megelőző, valamint Budapest Főváros Önkormányzatát az 1991. évi XXXIII. törvény 39. § (2) bekezdése alapján elővásárlási jog illeti meg.

Pályázat célközönsége:
A pályázaton devizabelföldi- és külföldi természetes és jogi személy, valamint jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, vagy ezek konzorciuma vehet részt.
Pályázati biztosíték összege: Az ajánlat minimális értékének 15 %-a. A pályázati biztosíték összegét a pályázat benyújtását megelőzően kell csekken befizetni, vagy átutalni a részletes pályázati kiírásban megadott számlaszámra.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. október 30. 12.00 óra

A pályázatok benyújtásának módja: A pályázat csak a részletes pályázati kiírás mellékletét képező pályázati adatlapon, zárt, címet, feladót és más megkülönböztető jelet nem tartalmazó borítékban nyújtható be személyesen a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályán (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 303. sz. szobában).

A borítékra rá kell írni: "Lakáspályázat RM-2013-II."

A pályázati borítékok bontása: 2013. november 4-én 9.00 órakor.

A befizetési csekk kérhető a Polgármesteri Hivatal Lakásgazdálkodási Osztályon (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. III. em. 303. sz. szobában), továbbá a részletes pályázati kiírás és pályázati adatlap ugyanitt, valamint az Ügyfélszolgálati Irodán (Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. fsz.) átvehető, vagy az Önkormányzat internetes oldaláról (www.ujbuda.hu) letölthető.

Budapest, 2013. szeptember 30.

dr. Hoffmann Tamás  
polgármester s.k.

A részletes pályázati kiírás itt tekinthető meg.
Pályázati adatlap az 1. sz. pályázati lakásra
Pályázati adatlap a 2. sz. pályázati lakásra
Pályázati adatlap a 3. sz. pályázati lakásra
Pályázati adatlap a 4. sz. pályázati lakásra
Pályázati adatlap az 5. sz. pályázati lakásra


Pályázat célközönsége: Minden a pályázati feltételeknek megfelelő személy    

LEGFRISSEBB
×