Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 1. péntek, Elza

Határozat a "MÁV szűk keresztmetszet kiváltása a Kelenföld-Budaörs vasúti vonalszakaszon” projektre vonatkozó környezeti hatásvizsgálati eljárás lezárásáról.

Határozat a "MÁV szűk keresztmetszet kiváltása a Kelenföld-Budaörs vasúti vonalszakaszon” projektre vonatkozó környezeti hatásvizsgálati eljárás lezárásáról.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály (a továbbiakban: Környezetvédelmi Hatóság) a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII.25.) Korm. rend. szerint megküldte a „MÁV szűk keresztmetszet kiváltása a Kelenföld-Budaörs vasúti vonalszakaszon” projekt vonatkozó környezeti hatásvizsgálati eljárás lezárásáról szóló határozatot.

A döntés a közléssel külön értesítés nélkül, a törvény erejénél fogva véglegessé válik. Az eljárás a 2006. évi LIII. törvény 2. § (1) bekezdése szerint a kiemelt jelentőségű ügyben eljáró hatóság az általa meghozott döntéseket hirdetményi úton közli, a 2. § (2) bekezdése értelmében a hirdetmény útján közölt döntést a hatóság hirdetőtábláján való kifüggesztését követő 5. napon kell közöltnek tekinteni.

A döntés elektronikus úton a Környezetvédelmi Hatóság honlapján (kormanyhivatalok.hu – Pest Vármegyei Kormányhivatalra kattintva, Dokumentumok, nyomtatványok menü, Szabadszöveges keresésben pl. ’MÁV’ szóra keresve, 2023. szeptember 1-én közzétett hirdetmény).

Közvetlen link: https://kormanyhivatalok.hu/system/files/dokumentum/pest/2023-09/25271-7...

A betekintést a Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal főbejáratánál az Ügyfélszolgálati Hirdetőtáblán, illetve a Környezetvédelmi Osztályon is biztosítjuk (1113 Budapest, Zsombolyai u. 4. II. emelet 208-as iroda) ügyfélfogadási időben, illetve előre egyeztetett időpontban (kapcsolattartó telefonszám: 06/1/3724-684).

Budapest, 2023. szeptember 5.

Vargáné dr. Kremzner Zsuzsanna

jegyző