Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

A Kamaraerdő, Kőérberek, Tóváros városrészek kerületi építési szabályzatának, azaz a KÉSZ 7. ütemének (Repülőtéri út–Kőérberki út–Egér út–Balatoni út–villamosvonal–kerülethatár–Kamaraerdei út–Budaörs határa által határolt terület) partnerségi egyeztetése

2021április0811:30
»
2021május0818:00

A tervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2021. április 28-án, szerdán 15.00 órai kezdettel.

ÉRTESÍTÉSA Bp. XI. kerület Újbuda Önkormányzata megbízásából elkészült Kamaraerdő, Kőérberek, Tóváros városrészek területének kerületi építési szabályzata, azaz a KÉSZ 7. üteme. A terület lehatárolása: XI-Repülőtéri út – Kőérberki út – Egér út – Balatoni út – villamosvonal – kerülethatár – Kamaraerdei út – Budaörs határa által határolt terület. A településrendezési eszköz egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (1) bekezdése értelmében teljes eljárás formájában történik. A Kormányrendelet 29. §-a és a 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK rendelet értelmében értesítem az érintett lakosságot és civil szervezeteket a terv közzétételéről.


A terv 2021. április 8-tól 2021. május 8-ig megtekinthető az önkormányzat weblapján, a Főépítészi Igazgatóság felületén a készülő településrendezési eszközök címszó alatt. A tervvel kapcsolatos észrevételeket május 8-ig a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.


A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 3. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Főépítészi Igazgatóság tárgyi tervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2021. április 28-án, szerdán 15.00 órai kezdettel.

 

A lakossági fórum a járványhelyzetre tekintettel online lesz megtartva. Az érdeklődők a fórumhoz, e hirdetményben megadott időben erre a linkre kattintva tudnak majd csatlakozni.

 


Amennyiben a lakossági fórumon nem kívánnak részt venni, javaslataikat a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre írásban is eljuttathatják 2021. május 8-ig.


Budapest, 2021. március 30.


Tisztelettel:

Schreffel János

főépítész-igazgató

LEGFRISSEBB
×