Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 29. hétfő, Péter

Előzetes tájékoztatás Budapest XI. kerület Újbuda településfejlesztési koncepciótervének készítéséről

A Főépítészi Igazgatóság a településfejlesztési koncepciótervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2020. november 2-án, hétfőn 15.00-17.00 óráig.

ÉRTESÍTÉS



A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 3. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően Budapest XI. kerület Újbuda önkormányzata településfejlesztési koncepciótervet készít.

A tervkészítés célja, hogy a korábbi, 2005-ben készült településfejlesztési koncepcióban megfogalmazott célokat az önkormányzat újragondolja, az elmúlt 15 évben megváltozott társadalmi, gazdasági és környezeti trendek figyelembevételével új célok és feladatok kerüljenek meghatározása, mely rugalmasan alkalmazható keretrendszereket, szempontrendszereket mutat az önkormányzat mindennapi munkájához.

A Korm. rendelet 29/A. § értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket a terv készítésének elindításáról. Az új településfejlesztési koncepció kapcsán felmerülő gondolataikat, javaslataikat 2020. 11. 14-ig a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.

A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 2. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Főépítészi Igazgatóság a településfejlesztési koncepciótervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2020. november 2-án, hétfőn 15.00-17.00 óráig.


A fórum a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel online kapcsolattal kerül megrendezésre. 

Csatlakozni az alábbi linkre kattintva lehet:
Microsoft Teams értekezlet
Csatlakozás számítógépen vagy mobilappon
Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz



Budapest, 2020. október 5.



Tisztelettel:


Schreffel János

főépítész-igazgató