Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 20. hétfő, Bernát, Felícia

Polgármester

Polgármester


Dr. László Imre

polgármester
Tisztelt Ügyfelek!


A személyes fogadóórák rendje:

A májusi fogadóóra május 8-án szerdán kerül megtartásra.

Levelezési cím: Újbuda Önkormányzata

1113 Budapest, Bocskai út 39-41.,

e-mail: fogadoora@ujbuda.hu


A polgármesteri és alpolgármesteri fogadóórára való bejelentkezés formanyomtatvány beadásával is történhet, melyet az Polgármesteri Hivatal információs pultján megtalálnak (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) A jól olvashatóan kitöltött formanyomtatványokat szíveskedjenek visszajuttatni a fenti elérhetőségek egyikére postai vagy elektronikus levél útján, de személyesen a Polgármesteri Hivatal recepcióján is leadhatják azt.


A fogadóórára telefonon bejelentkezni nincs lehetőség.


A beküldött jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Az meghallgatás időpontjáról -belső egyeztetéseket követően- minden esetben tájékoztatjuk az Ügyfeleket, ami rendszerint 2 hetet vesz igénybe.

A fogadoora@ujbuda.hu e-mail címre való levelezéssel az alább található adatvédelmi rendelkezéseket automatikusan elfogadja.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, mint Adatkezelő a rá vonatkozó Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének (továbbiakban: GDPR) és a hazai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően gondoskodik személyes adatai védelméről.
Tájékoztatjuk, hogy a bejelentkezés során személyes adatok és a kapcsolattartás érdekében e-mail cím és telefonszám megadása szükséges. A megadott személyes adatok adatkezelésének célja az Adatkezelő részéről a kapcsolatfelvétel lehetőségének a megteremtése. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdése e) pontja, azaz az adatkezelés az Adatkezelő közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges.

Érintetti joggyakorlást, az Adatkezelő kötelezettségeit, az adatkezelési tájékoztatóból, valamint az Adatkezelő általános adatvédelmi gyakorlatát részletesebben az Önkormányzat honlapján a www.ujbuda.hu/adatvedelem cím alatt ismerheti meg.Kérjük, hogy a hatékonyabb ügyintézés érdekében egyéni kérdéseikkel elsőként az ügyben felelős Igazgatóságot, illetve Osztályt keressék.

Elérhetőségeik a http://kozigazgatas.ujbuda.hu/telefonkonyv linkre kattintva megtalálhatók.
SAJTÓKAPCSOLAT:

Molnár Krisztina