Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. vasárnap, Emil, Csanád

Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal jegyzője Egészségügyi ügyintézőt keres

2023február0609:45
»
2023február2011:45

A pályázat beérkezésének határideje: 2023. február 20.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal jegyzője
Egészségügyi ügyintézőt keres


A meghirdető szerv: Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal 1113 Budapest, Bocskai út 39-41.

A meghirdetett munkahely, beosztás: Szociális és Egészségügyi Osztály, Egészségügyi Csoport egészségügyi ügyintéző határozatlan időre, hat hónapos próbaidővel

Alkalmazási feltételek és szakmai követelmények:
magyar állampolgárság,
büntetlen előélet,
cselekvőképesség,
képesítési előírás: A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint az I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett közszolgálati, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi, bölcsészettudományi, orvos és egészségtudományi, hittudományi, pedagógus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.

Ellátandó feladatok:
az egészségügyi alapellátás megszervezésével és működésével kapcsolatos döntések előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos ügyintézés, praxisjog átruházással kapcsolatos feladatok ellátása, bizottsági és képviselő-testületi előterjesztések előkészítése, Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft-vel való kapcsolattartás és együttműködés, szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés.

Előnyök az elbírálásnál:
egészségügyi igazgatási, jogi és pénzügyi területen szerzett szakmai tapasztalat,
hasonló munkakörben végzett tevékenység,
közigazgatásban szerzett szakmai gyakorlat,
közigazgatási szakvizsga,
jó kommunikációs és problémamegoldó képesség,
önálló munkavégzési képesség,
magas szintű írásbeli kifejező készség,
felhasználói szintű számítógépes ismeretek (word, excel).

Illetmény és egyéb juttatás:
A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) előírásai, valamint a Polgármesteri Hivatal és Újbuda Közterület-felügyelet alkalmazottainak juttatásairól szóló Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2014. (V. 28.) önkormányzati rendelete alapján.

A jelentkezéseket e-mailben, fényképes szakmai önéletrajzzal (a közszolgálati személyügyi nyilvántartásra és statisztikai adatgyűjtésre, a közszolgálati alkalmazottak és a munkavállalók személyi irataira vonatkozó szabályokról, valamint a kormányzati igazgatási szervek álláshelyeinek nyilvántartásáról szóló 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint) hozzájáruló nyilatkozattal, miszerint a benyújtott pályázati anyag személyes adatait a pályázati eljárásban résztvevők megismerhetik, kezelhetik, az iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okmányok másolatával, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (másolat, vagy igazolás) csatolásával a Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal jegyzőjéhez címezve az allaspalyazat@ujbuda.hu e-mail címre kell megküldeni “egészségügyi ügyintéző” jeligére

A pályázat beérkezésének határideje: 2023. február 20.
Pályázat elbírálásának határideje: 2023. február 28.
Állás betöltésének várható időpontja: 2023. március 1.

A pályázatok elbírálásáról bizottság dönt. A munkáltató fenntartja magának a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát.
Az álláshirdetésre megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését is várjuk.
Az álláspályázatra jelentkezők részére szóló adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás a www.ujbuda.hu oldalon megtekinthető.


Érdeklődni lehet:
A Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Csoportjánál (Hülber Judit Zita +36706847386) telefonon a munkakörrel kapcsolatban.
Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Osztály Egészségügyi Csoportjánál (Bunkóczi Szilvia: +36706847267) telefonon a munkakör szakmai feladatrendszerével kapcsolatban.