Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 21. csütörtök, Ágnes

A Fővárosi Vízművek Zrt. tisztítási munkálatokat végez

2020május2007:00
»
2020május2117:00

2020. május 20-án 7.00 óra és május 21-én 17.00 óra között a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő dél-budai főnyomó vezetékek öblítését végzi.

Tisztelt Kerületi Lakosok!Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt.

2020. május 20-án 7.00 óra és május 21-én 17.00 óra között

a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő dél-budai főnyomó vezetékek öblítését végzi.


A munkálatok víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást okozhatnak.


A Fővárosi Vízművek Zrt a járványhelyzetre való tekintettel mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése. Természetesen ezeknek a munkálatoknak a során is igyekeznek a lehetőségekhez mérten a szolgáltatás folyamatosságát fenntartani. Minden tervezett karbantartási vagy rekonstrukciós munka esetében gondos mérlegelést követően, még fokozottabb előkészítéssel és figyelemmel járnak el annak érdekében, hogy a vírus miatt az eddigieknél is jobban felértékelődött, a fertőzés terjedésének megakadályozásában kulcsfontosságú ivóvíz zavartalanul rendelkezésére álljon minden fogyasztónak.


A minden tavasszal és ősszel esedékessé váló hálózattisztítás minden esetben az intézmények előzetes tájékoztatását és a velük való egyeztetést követően történhet. A több évtizede kialakított menetrend és eljárás szerint, a technológiai és közegészségügyi előírások legszigorúbb betartásával végzik a szakemberek az idei év első hálózatöblítéseit is.


A tervezett karbantartási munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet.


Köszönjük a kerület lakosainak türelmét és megértését!                     

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×