Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 21. szerda, Eleonóra

Egyéni gazdaságok összeírása 2023. november–december

2023november1510:45
»
2023december1518:00

Beküldési határidő: 2023. december 15.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) november 15. és december 15. között hajtja végre rendszeresen ismétlődő mezőgazdasági összeírását. Az adatgyűjtés célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a hazai és a nemzetközi döntéshozók, a gazdálkodók számára, továbbá az uniós adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez szükséges információkat biztosítsa. A felvétel eredményei a termelők érdekeit szolgáló szakpolitikai döntéshozókat, a támogatási rendszerek megalapozását segítik.

Az adatfelvétel két szakaszban történik:

  1. November 15. és 23. között lehetőség van online önkitöltésre. Az érintett adatszolgáltatóknak elektronikus levélben vagy postai úton küldtük meg a https://maja.ksh.hu/ felületen a belépéshez szükséges kódot. A kérdőívet november 23-ig kitöltők között egy 100 000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki. Amennyiben a kitöltéshez segítségre van szüksége, kollégáink szívesen állnak rendelkezésre az itt található elérhetőségeken: www.ksh.hu/nyomtatvanyok
  2. November 24. és december 15. között a Statek Kft. összeírói keresik fel azokat, akik nem éltek az önkitöltés lehetőségével. (A Statek Kft. 100%-ban állami tulajdonú gazdasági társaság, ahol a tulajdonosi jogokat a KSH elnöke gyakorolja.) További információ ide kattinta:

Egyéni gazdaságok összeírása, 2023. november–december – Központi Statisztikai Hivatal (ksh.hu)