Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 3. szerda, Klotild

Felhívás téli rezsicsökkentés igénylésére

2018szeptember1009:30
»
2018október1518:00

A benyújtás határideje: 2018.09.10. napjától 2018.10.15. napjáig

FELHÍVÁS!

TÉLI REZSICSÖKKENTÉS IGÉNYLÉSE


A Kormány a 1364/2018. (VII.27.) Korm. Határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások számára is biztosítja, hogy egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A korábban támogatásban nem részesült vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások, igényüket 2018. október 15. napjáig jelenthetik be hivatalunknál, erre a célra rendszeresített nyomtatványon. A határidő elmulasztása jogvesztő.

Háztartásonként egy darab, igénybejelentés nyújtható be. Az igénylő személynek az adott háztartásban bejelentett lakóhellyel, vagy bejelentett tartózkodási hellyel kell rendelkeznie.


Az igénybejelentéshez kitöltendő nyomtatvány átvehető a szociális ügyfélszolgálaton (1113 Budapest, Zsombolyai utca 4. földszint), illetve letölthető a bal oldalról.

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.


A támogatás természetben, fűtőanyag formájában
vehető igénybe.


Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

A támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi egyéb, például szállítási, darabolási költséget.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásulvétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

A jogosultak a kitöltött, aláírt igénylőlapot a szociális ügyfélszolgálaton (1113 Budapest, Zsombolyai utca 4. földszint) nyújthatják be ügyfélfogadási időben (hétfőtől-csütörtökig 8 órától 18 óráig, pénteken 8 órától 16 óráig)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×