Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 21. vasárnap, Konrád

Újbudai Ösztöndíj pályázat

2024február2609:45
»
2024április3018:00

Benyújtási határidő: 2024. április 30.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Újbudai Ösztöndíj A) alpályázat
Újbudai Ösztöndíj szociális és gyermekjóléti területen, illetve óvodapedagógus
képzésben résztvevő hallgatóknak


A pályázat
leírása:
Az Önkormányzat fenntartásában működő intézményekben és az Önkormányzat egészségügyi feladatát ellátó egészségügyi szolgáltatóknál dolgozók számára biztosított juttatásokról szóló 3/2022. (I. 25.) önkormányzati rendelet alapján, az abban meghatározott feltételek szerint Újbuda Önkormányzata azon szociális és gyermekjóléti területen, valamint óvodapedagógus képzésben tanulmányokat folytató egyetemi, vagy főiskolai hallgatókat kívánja tanulmányi ösztöndíjjal támogatni, akik a diploma megszerzése után vállalják, hogy Újbuda Önkormányzata által fenntartott intézményben munkaviszonyt létesítenek és azt legalább a támogatás időtartamával azonos időtartamig fenntartják.
Az Önkormányzat az Ösztöndíjat a hallgatói jogviszony időtartama alatt, aktív státusszal rendelkező hallgatóknak biztosítja.

Pályázati felhívás - A

Pályázati adatlap - A

Adatkezelési tájékoztatóÚjbudai Ösztöndíj B) alpályázat
Újbudai Ösztöndíj egészségügyi felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók, valamint
szakképzésben résztvevő szakorvos jelöltek számára


A pályázat leírása:

Az Önkormányzat fenntartásában működő intézményekben és az Önkormányzat egészségügyi feladatát ellátó egészségügyi szolgáltatóknál dolgozók számára biztosított juttatásokról szóló 3/2022. (I. 25.) önkormányzati rendelet alapján, az abban meghatározott feltételek szerint Újbuda Önkormányzata azon egészségügyi tanulmányokat folytató egyetemi, vagy főiskolai hallgatókat, kívánja támogatni, akik a diploma megszerzése után vállalják, hogy az Újbuda Önkormányzata tulajdonában lévő, vagy általa fenntartott intézményben, illetve az Önkormányzattal jogviszonyban lévő egészségügyi szolgáltatónál, háziorvosi szolgáltatónál foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesítenek és ezt legalább a támogatás időtartamával azonos időtartamig fenntartják.
Újbuda Önkormányzata támogatni kívánja továbbá, a már általános orvosi diplomával rendelkező szakképzési rendszerben lévőket, akik a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000 (II.25.) EüM rendelet 11. § (1) bekezdés a) pontja, valamint a (3) és (4) bekezdésekben felsorolt szakorvosi képzésekben vesznek részt, melynek befejezését követően az Önkormányzattal feladat-ellátási szerződést kötnek felnőtt háziorvosi, vagy házi gyermekorvosi körzetek ellátására. Az Önkormányzat az Ösztöndíjat a hallgatói/szakképzési jogviszony időtartama alatt, aktív státusszal rendelkező hallgatóknak/szakorvos jelölteknek biztosítja.


Pályázati felhívás - B

Pályázati adatlap - B

Adatkezelési tájékoztató


A pályázat kiírója

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata


Megjelenés dátuma:
2024. február 26.

Benyújtási határidő: 2024. április 30.

Címkék: