Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 8. hétfő, László

Pályázati felhívás üres és rossz műszaki állapotú lakások költségelven alapuló bérbeadására

2016április0418:00
»
2016május0216:00

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. május 2. 16,00 óra.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ÜRES ÉS ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ lakások költségelven alapuló bérbeadására – 2016Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzat Polgármestere a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló 41/2001./XII.29./ XI.ÖK számú rendelete (a továbbiakban: R.) 13. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az alábbi nyílt pályázati felhívást teszi közzé:


Pályázat célja:
Az Önkormányzat költségelven kívánja bérbe adni azokat a tulajdonában álló felújításra váró lakásingatlanokat, melyek lelakottsága miatt a bérbeadáshoz elengedhetetlenül szükséges generál felújítása bérbeadás céljára gazdaságosan számára nem megoldható és a R. 10. § (3) bekezdésének megfelelően csak pályázat alapján adható bérbe.


A pályázatra kiírt lakások:

  1. Budapest XI. Ballagi Mór utca 12. III. 14., Alapterülete: 27 m2
  2. Budapest XI. Bánk Bán utca 15. III. 1., Alapterülete: 39 m2
  3. Budapest XI. Bartók Béla út 61. II. 1. Alapterülete: 42 m2
  4. Budapest XI. Karinthy Frigyes út 7. I. 5., Alapterülete: 50 m2
  5. Budakeszi Zichy Péter utca A épület fsz. 2., Alapterülete:50 m2


Pályázat célközönsége:

A pályázaton bárki részt vehet, aki a pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált.

A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakás saját költségen történő felújítását 1 éven belül, a pályázatban előírt módon, melyet az Önkormányzat a pályázatban meghatározott költségen bérbeszámítással megtérít.

A bérleti szerződés időtartama határozott idejű, a felújítási munkák idejére 1 év, a felújítási munkák átadás-átvétele után további 15 év.


A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. május 2. 16.00 óra.


A pályázatok beszerzésének lehetőségei:
A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai út 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető a bal oldalon.


Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.Budapest, 2016. április 4.

dr. Hoffmann Tamás

polgármester s.k.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×