Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 19. kedd, Sára, Márió

Felhívás civil szervezetek regisztrácójára/adategyeztetésre

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy a civil szervezetekkel jó együttműködés, szakmai kapcsolat alakuljon ki. Ennek egyik fontos feltétele, hogy civil adattárunk a szervezetek adatait helyesen tartalmazza.

FELHÍVÁSBudapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy a civil szervezetekkel jó együttműködés, szakmai kapcsolat alakuljon ki.

Ennek egyik fontos feltétele, hogy civil adattárunk a szervezetek adatait helyesen tartalmazza.

Kérjük, segítse munkánkat és a jövőbeni lehetséges együttműködés gördülékenységét a civil adatlap kitöltésével és beküldésével.


Annak a szervezetnek, amely korábban már regisztrált, csak abban az esetben szükséges újra beküldenie az adatlapot, ha az adatokban változás történt.


Kérjük, hogy az adatlapot az alább ismertetett módon, elektronikus formában küldjék be.


2018.01.01-től
a gazdálkodó szervezetek (cégek, adószámmal rendelkező egyesületek/alapítványok, azok az egyházi szervezetek, melyek civil szervezetként működnek, egyéb intézmények) hivatalunkkal a 2015. CCXXII. törvény 9. § értelmében, feladat- és hatáskörünkbe tartozó ügyekben elektronikusan kötelesek kapcsolatot tartani. Ehhez szükséges, hogy a szervezet rendelkezzen Cégkapu vagy Ügyfélkapu/Hivatali kapu hozzáféréssel.


2018-tól a beküldeni kívánt iratok és annak csatolmányai kizárólag az alábbi módon nyújthatók be a szervezet saját cégkapu adataival:

- e-Papíron vagy

- az UJBUDA rövid nevű, 202117330 KRID azonosítójú hivatali kapun keresztül (a legördülő menüben Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata néven található).


Kizárólag hitelesített
dokumentumokat áll módunkban befogadni, így kérjük, hogy a csatolmányt elektronikus aláírással ellátva küldje el, vagy e-Papíron keresztül a feltöltést követően a hitelesítés funkciót kiválasztva, AVDH szolgáltatással hitelesítse azt.


Az e-ügyintézéssel illetve a cégkapuval kapcsolatban felmerülő technikai kérdésekre az alábbi elérhetőségeken kérhető segítség:

e-mail: info@smart11.ujbuda.hu

telefon: +36 1 372 4680Budapest, 2019. február 13.dr. Molnár László

alpolgármester

Címkék: 
Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×