Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 21. szerda, Sámuel, Hajna

Lakossági adatfelvétel a KSH megbízásából

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által megbízott, STATEK Kft önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, melyet kizárólag a STATEK Kft fényképes igazolvánnyal ellátott összeírói végeznek.

HIRDETMÉNY


A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, 2019-ben Budapest, XI. kerületében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által megbízott, STATEK Kft önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, melyet kizárólag a STATEK Kft fényképes igazolvánnyal ellátott összeírói végeznek.


Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, az adatok kizárólag összesített formában kerülnek nyilvánosságra név és egyedi adatok nélkül. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából, véletlenszerű mintavétellel történik.


A felvétel megnevezése és Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

1942 A lakosság utazási szokásai

2003 Háztartások információ és kommunikációs technológiai eszköz-használata

2153 Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés

2154 Háztartási költségvetés és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés


A válaszadás önkéntes, nem kötelező.


Az adatgyűjtés során, a KSH a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelet előírásainak megfelelően az információkat bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.


A lakosság számára munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00-16:00 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a +36 80 200 766-as telefonszámon vagy a lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást a KSH munkatársai.


Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

LEGFRISSEBB
×