Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 29. vasárnap, Magdolna

Munkaközi tájékoztatás Budapest XI. kerület Újbuda településfejlesztési koncepciótervének tárgyában

Az elkészült tervezet kapcsán felmerülő gondolataikat, javaslataikat 2021. november 8-tól december 7-ig a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.

ÉRTESÍTÉSA településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 3. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően Budapest XI. kerület Újbuda önkormányzata településfejlesztési koncepciótervet készít.

A tervkészítés célja, hogy a korábbi, 2005-ben készült településfejlesztési koncepcióban megfogalmazott célokat az önkormányzat újragondolja, az elmúlt 15 évben megváltozott társadalmi, gazdasági és környezeti trendek figyelembevételével új célok és feladatok kerüljenek meghatározása, mely rugalmasan alkalmazható keretrendszereket, szempontrendszereket mutat az önkormányzat mindennapi munkájához.


A Korm. rendelet 29/A. § értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket a terv munkaközi anyagának elkészültéről. A dokumentum a www.ujbuda.hu weboldalon a Településrendezési és Településképi Osztály felületén, a készülő településrendezési eszközök fül alatt érhető el. Az elkészült tervezet kapcsán felmerülő gondolataikat, javaslataikat 2021. november 8-tól december 7-ig a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.

A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 2. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Településrendezési és Településképi Osztály a településfejlesztési koncepciótervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2021. november 22-én, hétfőn 16.30 órakor.

A fórum a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel online kapcsolattal kerül megrendezésre. A csatlakozáshoz szükséges linket és további információt a Településrendezési és Településképi Osztály a https://kozigazgatas.ujbuda.hu/foepitesz-telepulesrendezesi-es-telepuleskepi-osztaly felületen a későbbiekben fogja közzé tenni.Budapest, 2021. október 19.


Tisztelettel:


Bódis Csaba

osztályvezető

LEGFRISSEBB
×