Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 4. hétfő, Kázmér

Reszütyő pályázat

A három legtöbbet like-olt műalkotás ötletgazdája biciklire szerelhető, újrahasznosított molinóból készült, környezetbarát táskát nyer a Cangira nagyvonalú támogatása jóvoltából. Az első tíz helyezettre pedig a Zöldbolt felajánlásának köszönhetően további apró környezetbarát meglepetések várnak.

Beadási határidő: 2013-09-30

Pályázatot kiíró: Humusz Szövetség

 

 

Pályázat leírása:

A Nejlonzacskómentes Nap alkalmából táskakészítésre buzdítunk mindenkit, aki érez magában egy kis kreativitást, és szeretne a jó ügy mellé állni, a nejlonzacskók okozta környezetszennyezésre felhívni a figyelmet.

Nem kell más csak egy kis fantázia és elszántság! Idő van rá, egész nyáron dolgozhatsz a műalkotáson.

Nézz körül a lakásban, biztos találsz majd rengeteg olyan dolgot, ami jó alapanyaga lehet egy divatos táskának. A táska készülhet szinte bármiből, vagyis minden olyan dologból, amit már feleslegesnek hittél, vagy kidobásra szántál. Ha nem tudsz varrni az se baj, egy előre elkészített vászontáskát is dekorálhatsz saját ízlésed szerint.

Ha elkészültél nincs más dolgod, mint a táskádról készült fotót elküldeni nekünk az iroda(kukac)humusz.hu e-mail címre (névvel, és elérhetőséggel és a táskakészítés lépéseivel, rövid leírással), mi pedig feltöltjük a Facebook oldalunkra, ahol 2013. októberében lesz a mindent eldöntő szavazás.

A három legtöbbet like-olt műalkotás ötletgazdája biciklire szerelhető, újrahasznosított molinóból készült, környezetbarát táskát nyer a Cangira nagyvonalú támogatása jóvoltából. Az első tíz helyezettre pedig a Zöldbolt  felajánlásának köszönhetően további apró környezetbarát meglepetések várnak.

A legjobban sikerült munkákból készült kiállítást a Szatyor Bár fogadja be, a díjátadóra is itt kerül sor 2013. november 8-án, 17 órakor.

Beküldési határidő:
2013. szeptember 30.

Facebook szavazás: 2013. október 1-31.


Pályázat célközönsége: Minden érintett személy