Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 4. hétfő, Kázmér

Újbuda Önkormányzata pályázatot ír ki jelenleg még ökoiskola illetve zöld óvoda címmel nem rendelkező óvodák és iskolák részére környezetvédelmi témájú nevelési programjainak, valamint a környezeti nevelést segítő tárgyi eszközök beszerzésének támogatásár

A pályázat leadási helye: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármester Hivatal Környezetvédelmi Osztály

Beadási határidő: 2010-10-25

Pályázatot kiíró: Újubda Polgármestere

Pályázat leírása:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2010/2011. tanévre pályázatot ír ki 2.050.000 Ft keretösszegben jelenleg még ökoiskola illetve zöld óvoda címmel nem rendelkező óvodák és iskolák részére környezetvédelmi témájú nevelési programjainak, valamint a környezeti nevelést segítő tárgyi eszközök beszerzésének támogatására

Pályázni lehet:
a.) A tanév során megvalósítandó környezetvédelmi témájú nevelési programok, műhelyfoglalkozások, szakmai továbbképzések támogatására.
b.) Környezeti nevelést, környezettudatosságot segítő tárgyi eszközök beszerzésének, meglévő, de már elhasználódott eszközök cseréjének (különös tekintettel épületen belüli és kerti szelektív hulladékgyűjtő edények, esővízgyűjtő berendezések, időjárás-változást vizsgáló eszközök, mintavételezési és a minták tárolására alkalmas eszközök stb.) támogatására.

Pályázhatnak:

Önkormányzati fenntartású, jelenleg még ökoiskola illetve zöld óvoda címmel nem rendelkező óvodák, általános és középiskolák.

A pályázat leadási ideje: 2010. október 25.


Általános tudnivalók:
A támogatási kérelem benyújtása pályázati adatlapon történik, melyen részletesen fel kell tüntetni a megvalósítandó célt, az összköltségvetését, továbbá azt, hogy a pályázó milyen saját vagy egyéb anyagi forrással rendelkezik a cél megvalósításához az igényelt támogatás összegén felül.


Az Önkormányzat Támogatási Szabályzata alapján a támogatási összegből személyi jellegű kifizetések, valamint reprezentációs célú (pl. étel, ital beszerzése, éttermi szolgáltatás igénybevétele, ajándékutalványok juttatása, stb.) kiadások nem teljesíthetők.


Pályázni csak 2011. június 15-ig megvalósuló projektekre illetve beszerzésekre lehet.


A pályázati adatlapot jelen felhíváshoz csatoltuk, illetve Újbuda honlapjának "Környezetvédelem Újbudán"
címszava alatt megtalálható és letölthető.


Információ: dr. Berezvai Zoltán környezetvédelmi osztályvezető: +361 372-3449

Figyelem! A pályázatokat 1 eredeti (hitelesen aláírt) példányban kérjük leadni.


A pályázat leadási helye:
Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármester Hivatal Környezetvédelmi Osztály (1113 Budapest, Bocskai u. 39-41. másfél emelet 147 vagy 148.)
Postai úton történő feladás esetén kérjük a borítékra ráírni. Környezetvédelmi Pályázat 2010.


Az elbírálásra 14 napon belül kerül sor, ezt követően az eredményekről az Önkormányzat értesíti a pályázókat.

A pályázati adatlap innen tölthető le.


Budapest, 2010. augusztus 10.


Molnár Gyula

 

Pályázat célközönsége: Minden, a pályázati feltételeknek megfelelő iskola