Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 11. hétfő, Árpád

Pályázat 10-18 év közötti fiatalok számára

Pályázat 10-18 év közötti fiatalok számára

Pályázat címe: Pályázat 10-18 év közötti fiatalok számára

 

Megjelenés dátuma: 2014-05-14

 

Beadási határidő: 2014-07-31

 

Pályázatot kiíró: Fővárosi Tűzmegelőzési Bizottság

 

Pályázat leírása:

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel és témakörben hirdet kétkörös – országos és megyei (fővárosi) –, felmenő rendszerű alkotópályázatot a 10-18 év közötti fiatalok számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A pályázat célja megtalálni azokat a különösen kreatív, ötletes és tetszetős kommunikációs megoldásokat, amelyekkel az eddigieknél is hatékonyabban érhető el a tűzmegelőzéssel érintett célközönség.

A pályamunkákat négy kategóriában várja a Fővárosi Tűzmegelőzési Bizottság. 

plakát műfajban készíthető A4-es méretű grafika vagy fotó, avagy weboldalakra tervezett banner. Ugyancsak lehet pályázni hanganyaggal – tizenöt másodperces rádiós spotot kell elkészítenie a versenybe nevezőnek, amely természetesen a tűzmegelőzés témáját népszerűsíti. Avideós-filmes kategóriában ugyanezt várják a versenyzőktől a pályázat kiírói egy harminc másodperces kreatív film formájában. További lehetőségek nyílnak a negyedik kategóriában – ittweblappal, bloggal, közösségi oldal tervével és mobil eszközökre készített alkalmazással is lehet pályázni.

A Fővárosi Tűzmegelőzési Bizottság kategóriánként három-három, tehát összesen tizenkét alkotást díjaz majd. Az első helyen végzett alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyben is. A bírálatnál a kreativitás, az esztétika, a nyelvtan, a társadalmi hasznosság és természetesen a tűzvédelmi szakmai szempontok figyelembevételével dönti el a zsűri a sorrendet.

A pályaműveket papír alapon vagy elektronikus adathordozón lehet benyújtani 2014. július 31-ig a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság postacímére: 1443 Budapest, Pf.:154, „Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” jeligével. 

A pályázóknak fel kell tüntetniük nevüket, életkorukat, e-mail címüket, mellékelniük kell továbbá a szülő vagy gondozó beleegyező nyilatkozatát is. Az életkori határok tekintetében a bírálók a pályázónak a beérkezési határidő napján betöltött életkorát veszik figyelembe.
A fővárosi pályázatok eredményét 2014. szeptember 15-én teszi közzé a Fővárosi Tűzmegelőzési Bizottság, míg az országos eredmények 2014. szeptember 30-án lesznek nyilvánosak.


Budapest, 2014. május 7. 

 

Pályázat célközönsége: Minden a pályázati feltétleknek megfelelő személy