Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 21. szerda, Eleonóra

Az új állásközvetítő iroda partnereket keres

Az Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda 2012 januárjától kezdi meg munkaerő-közvetítő tevékenységét.

Az iroda Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata 100 százalékos tulajdonában álló Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. új szolgáltatásaként jön létre. Az Újbuda Prizma Kft. tíz éve alakult meg, tevékenysége középpontjában a hátrányos helyzetűek, fogyatékkal élők komplex, személyes foglalkozási rehabilitációja áll. A társaság maga is munkahelyet kínál, ám a komplex rehabilitáció során segít a teljes társadalmi integrációban. Az itt megszerzett tapasztalatokra, a beszállítóként megszerzett vállalati kapcsolatrendszerre, valamint az önkormányzati együttműködésre épül az új, munkaerő-közvetítői szolgáltatás. A társaság nem számol fel munkaerő-közvetítői jutalékot, tevékenységét ingyenesen végzi mind a XI. kerületi székhelyű vállalkozások, mind pedig a kerületi lakosok számára.

Az Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda célja, hogy minél több kerületi lakos találja meg stabil egzisztenciáját biztosító munkahelyét, minél több helyi társaság leljen olyan dolgozóra, akivel együtt vállalkozását sikeresebbé teheti. A társaság vállalja, hogy partnerei igényeinek és kérésének megfelelő munkaerőt közvetít ki. Budapest Főváros Kormányhivatalának Munkaügyi Központjával szorosan együttműködve ezenkívül naprakész információkhoz juttatja partnereit azokról az Európai Uniós támogatásokról, amelyek segítséget nyújthatnak a létszám növeléséhez, a tevékenység bővítéséhez. Tájékoztatást nyújt azokról az adó és járulékkedvezményekről is, amelyek a munkanélküliek foglalkoztatásához kapcsolódnak.

Az Iroda ezen kívül tájékoztatni kívánja partnereit a XI. kerületi Önkormányzat pályázati lehetőségeiről is.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, jelentkezzen partner-rendszerünkbe, a következő címen: ugyvezeto@ujbudaprizma.hu