Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 24. hétfő, Mátyás

Emlékgyűjtés a Budapesti Művelődési Központ alapításának 30 éves fennállásának alkalmából

Emlékért retroszéket! Arra kérjük Önt, ha vendégünk, látogatónk, tanulónk, bajtársunk volt az elmúlt 30 évben, írja meg az Ön számára felejthetetlenül kedves vagy mulatságos, esetleg mások számára is tanulságos emlékeit, egy-két oldal terjedelemben.

Beadási határidő: 2009-05-30

Pályázatot kiíró: Budapesti Művelődési Központ

Pályázat leírása:

Emlékért retroszéket!

Kedves Kerületi Lakosok!

Kedves kelenföldi Felnőttek, Fiatalok, Gyermekek! Kedves Látogatóink!

A Budapesti Művelődési Központ idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Szeretnénk, ha az elmúlt évtizedek sokunk emlékein keresztül elevenednének fel.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Ugye ismer minket?

Kelenföld városközpontban dolgozunk az Ön kikapcsolódásáért, művelődéséért immár harminc éve.

Tagja volt valamelyik nálunk működő klubnak vagy közösségnek? Itt tanult meg táncolni, korongozni, esetleg internetezni? Itt ismerkedett meg szerelmével? Látott egy emlékezetes darabot színpadunkon? Netán még játszott is benne?

Arra kérjük Önt, ha vendégünk, látogatónk, tanulónk, bajtársunk volt az elmúlt 30 évben, írja meg az Ön számára felejthetetlenül kedves vagy mulatságos, esetleg mások számára is tanulságos emlékeit, egy-két oldal terjedelemben.

Szívesen vesszük, ha írását fotókkal is illusztrálja. Sőt, akár pályázhat egy eseményt megörökítő, azt jól kifejező fotóval önállóan is.

Tervünk szerint e rövid kis pályaművek legjobbjaiból összeállítunk egy jubileumi hírlevelet nyomtatott illetve online formában. A művek helyet kapnak honlapunk e céllal szerkesztett rovatában, emlékkiállításunkon illetve a helyi médiában.

A legjobbnak ítélt három írás illetve fotó jutalomban részesül.

Talán nem köztudott, de a nyolcvanas évek elején a Budai Ifjúsági Park a BMK telephelye volt. A nagymúltú intézmény fogalommá vált a rock generáció számára. Az Ifi Park egykori székei rövidesen kalapács alá kerülnek, de az árverés előtt nyerteseink részére kiemelünk néhány darabot a kollekcióból. Igazi retro-relikviákról van szó, a ’80-as évek jellegzetes formavilágával!

További nyeremények: ingyenes belépők tanfolyamainkra, programjainkra.

A pályaműveket május 30-ig "30 év hangulatokban és képekben" jeligére kérjük elküldeni intézményünk címére (1119 Budapest, Etele út 55), vagy e-mailben megküldeni a koordinacio@bmknet.hu címre, vagy személyesen leadni a BMK információs szolgálatánál.

Kérjük, ne felejtse a pályázathoz nevét címét, egyéb elérhetőségét csatolni! 30 év alatt rengeteg közös emlékünk születhetett - idézzük őket fel együtt!

Budapest, 2009-04-17

 

Pályázat célközönsége: Minden érintett személy

LEGFRISSEBB
×