Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 16. szombat, Gusztáv

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Újbuda Önkormányzata kiírja az Újbuda-Mecénás Művészeti Ösztöndíj pályázatát 2007. évre Alkotói ösztöndíj, Egyszeri alkotói ösztöndíj, Pályakezdő ösztöndíj elnyerésére

A pályázatot Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Oktatási és Kulturális Osztályára lehet benyújtani.

Beadási határidő: 2007-04-23

Pályázatot kiíró: Újbuda Önkormányzata

Pályázat leírása:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 19/2005./IV. 27./XI.ÖK sz. rendelete alapján kiírja

az Újbuda-Mecénás Művészeti Ösztöndíj pályázatát 2007. évre

Alkotói ösztöndíj,

Egyszeri alkotói ösztöndíj,

Pályakezdő ösztöndíj elnyerésére.

Az adatlap itt tölthető le.

 

A pályázatok közül csak egyre, azok a kerületben élő művészek jelentkezhetnek, akik legalább 5 éve - pályakezdő ösztöndíj esetében 3 éve - XI. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek. Az ösztöndíjak évente legfeljebb két-két fő részére adományozhatók. Nem pályázhat az a művész, aki más, a tárgyévre jóváhagyott ösztöndíjban részesül, vagy nappali tagozatos PhD-ösztöndíjas.

1. Az Újbuda-Mecénás Alkotói ösztöndíj 1-12 havi időtartamra adományozható. Az ösztöndíj havi összege: minimum bruttó 50 ezer forint, de legfeljebb bruttó 75 ezer forint.

2. Az Újbuda-Mecénás Egyszeri alkotói ösztöndíj meghatározott célú művészeti alkotómunkára adományozható. Az ösztöndíj összege minimum bruttó 400 ezer forint, de legfeljebb bruttó 600 ezer forint.

3. Az Újbuda-Mecénás Pályakezdő ösztöndíj annak adományozható, aki a pályázati kiírás közzétételekor a 35. életévét nem töltötte be. Az ösztöndíj 1-12 havi időtartamra adományozható. Az ösztöndíj havi összege minimum bruttó 40 ezer forint, de legfeljebb bruttó 60 ezer forint.

Az elnyert ösztöndíjakat adó- és járulék fizetési kötelezettség terheli.

Pályázni kizárólag Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának az Újdbuda-Mecénás művészeti ösztöndíjak alapításáról és adományozásáról szóló 19/2005./IV. 27./ XI.ÖK sz. rendelete mellékletét képező pályázati adatlapon, a pályázó által aláírva, a kötelező mellékletekkel (1. Szakmai önéletrajz és az eddigi művészeti tevékenység bemutatása 2. A munkaterv rövid leírása /max. 1 oldal/) együtt lehet.

Pályázati adatlapok beszerezhetők a Polgármesteri Hivatalban, az Ügyfélszolgálati Irodán (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) és letölthetők az Önkormányzat honlapjáról (old.ujbuda.hu).

A pályázat beadásának határideje: 2007. április 23.

A pályázatot Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Oktatási és Kulturális Osztályára (1113 Budapest, Zsombolyai u. 5., tel: 3723-468) személyesen, a pályázati kiírásban meghatározott határidő utolsó napjáig munkaidőben lehet benyújtani, vagy postai úton küldhető be.

Az ösztöndíjak adományozásáról az Önkormányzat Kulturális Bizottságának javaslata alapján, a Polgármester előterjesztésére a Képviselő-testület dönt. A formailag hibás pályázatokat a Kulturális Bizottság érdemi elbírálás nélkül zárja ki a pályázati eljárásból.

A pályázat eredménye nyilvános. A pályázó pályázata beadásával hozzájárul a pályázat eredményének, illetőleg a pályázáskor rendelkezésre bocsátott személyes adatainak az azonosítás érdekében szükséges mértékben történő nyilvánosságra hozatalához.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2007. május 25. Az ösztöndíjban részesített pályázókat írásban értesítjük.

A pályázó az Önkormányzat döntése ellen fellebbezéssel nem élhet.

Budapest, 2007. március 12.

Molnár Gyula polgármester

 

Pályázat célközönsége: Minden, a pályázat követelményeinek megfelelni tudó személy.

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×