Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 1. péntek, Albin

Felhívás házszámok feltüntetésére

          

FELHÍVÁS
házszámok feltüntetéséreTisztelt Kerületi Polgárok!


A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022. október 1. és november 28. között Magyarország területén népszámlálást tart.


A népszámlálás Magyarország egyik legjelentősebb, mindannyiunk életét érintő adatgyűjtése. Segítségével pontos képet kapunk hazánk népességének nagyságáról, demográfiai jellemzőiről, nemzetiségi és vallási összetételéről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, háztartási és családi viszonyairól, lakáskörülményeiről. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg jövőnket, hiszen megbízható alapot adnak az országunkat, a településeinket és a lakókörnyezetünket érintő legfontosabb gazdasági, szociális és területfejlesztési döntések előkészítéséhez.


A KSH szeptember utolsó hetében felkérő levélben tájékoztatja a lakosságot a népszámlálásról, a válaszadási módozatokról. Ebben a levélben kerül megküldésre az internetes önkitöltéshez szükséges belépési kód is.


Fentiek miatt kérem a T. Kerületi Polgárokat, hogy a postai kézbesítés minél pontosabb teljesítése érdekében a pontos címek és házszámok jól látható módon történő feltüntetéséről gondoskodni szíveskedjenek.Budapest, 2022. szeptember 7.Köszönettel:


Vargáné dr. Kremzner Zsuzsanna

      helyi népszámlálási felelős

                      jegyző