Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 28. kedd, Levente, Irén

ÁSZ jelentés Újbuda Önkormányzatának gazdálkodásáról

Letölthető a Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata gazdálkodási rendszerének átfogó ellenőrzéséről szóló ÁSZ jelentés.


Letölthető a Hirdetőtábla menüpontban az Állami Számvevőszék jelentése a XI. kerület Újbuda Önkormányzata gazdálkodási rendszerének átfogó ellenőrzéséről. Az ellenőrzés célja annak értékelése volt, hogy:

- az önkormányzati gazdálkodás törvényességét, szabályszerűségét biztosították-e a tervezés, a költségvetés végrehajtása, a vagyongazdálkodás és a zárszámadás során.

- az Önkormányzat által ellátott feladatok és az azokhoz rendelkezésre álló források összhangja biztosított volt-e, különös tekintettel az egyes kiemelt feladatokra;

- a gazdálkodás szabályszerűségét biztosító belső kontrollok lehetővé tették-e a szabálytalanságok, hiányosságok, gazdaságtalan megoldások feltárását, megelőzését.

Az ellenőrzött időszak 2004. év és 2005. I. félév volt. Egyes programpontok tekintetében a 2002 - 2003. évet is vizsgálták. A letöltéshez látogassa meg a Hirdetőtábla menüpontot vagy kattintson a képre.

Kapcsolódó tartalmak: 
LEGFRISSEBB
×