Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 29. szerda, Aguszta

Új nyugdíjas klub Gazdagréten

A Gazdagréti tér 1. szám alatt most már rendszeres lesz a nyüzsgés, ugyanis új nyugdíjas klub nyílt a lakóház födszintjén. Az Önkormányzati támogatással kialakított helység avatása mellett átadásra kerültek az első 60+ kártyák is.

Az új nyugdíjasklubot a szükség hívta életre, hiszen a már meglévő Gazdagréti Nyugdíjasház már nem tudta kiszolgálni a növekvő igényeket. Az avatóünnepségen a polgármester is részt vett, aki meglepetésként kiosztotta a jelenlévőknek az első 60+ kártyákat.

A kártya segítségével különböző kedvezményeket vehetnek igénybe az Újbudán élő, 60. életévüket betöltött lakók. Az ősszel indított program a közértbeli vásárlástól kezdve a kulturális és rekreációs programokig számos területen nyújt majd könnyebbséget a kerületi időseknek. Veresné Krajcár Izabella alpolgármesterasszony elmondta, az érdeklődés máris jelentősnek mondható, hiszen eddig körülbelül 2500 igénylés érkezett be az Önkormányzatba. A kártyákat pedig szinte azonnal kipostázzák a kártyaelfogadó helyek listájával együtt.


T. D. - ÚjbudaTV (2008. 12. 30.)