Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 13. péntek, Luca, Otília

Pályázat a Vahot utca II. és III. számú autóparkolóra

A pályázatot a Városüzemeltetési Osztályra kérjük benyújtani

Beadási határidő: 2007-04-27

Pályázatot kiíró: Újbuda Önkormányzata

Pályázat leírása:

Budapest Főváros XI. kerületi Újbuda Önkormányzata Vagyongazdálkodási Bizottsága

PÁLYÁZATOT HIRDET A VAHOT UTCAI II. ÉS III. SZÁMÚ AUTÓPARKOLÓRA, AHOL SZOMBATI NAPOKON 04 ÓRÁTÓL 15 ÓRÁIG HETIVÁSÁR ÜZEMELTETHETŐ.

Az igénybe vehető terület nagysága: 1200 m2

Az árusításhoz szükséges engedélyek beszerzése vállalkozó feladatát képezi/ csak engedélyek birtokában kezdheti meg tevékenységét.

A közterület használati díj / minimum/ induló ára 99,- Ft/m2/nap. ezt, ill. a pályázó által vállalt összeget, előre egy összegben kell megfizetni.

A heti vásár szombati napokon- azaz egy évben- 52 napon üzemel, a bérbeadás 1 évre szól, ezt követően meghosszabbítható.

A pályázatot személyesen, zárt borítékban 1 példányban kérjük benyújtani a Városüzemeltetési Osztályra./1113. Bp. Bocskai út 39-41. 140-es szoba./

A benyújtási határidő: 2007. április 27. péntek 12 óra.

Borítékbontás:2007. május 2. szerda 11 óra.

Eredményhirdetés: külön értesítés szerint. A kiíró fenntartja a jogot, hogy azonos feltételek esetén közjegyző jelenlétében, licitálás során döntsön a pályázat eredményéről, ill. a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázathoz az alábbi dokumentumokat kell benyújtani:

- cégbejegyzés / vállalkozói igazolvány/másolata,

- APEH, TB tartozás mentességére vonatkozó igazolások - vállalkozói szerződéstervezet

A pályázat kiírója a pályázat első, második és harmadik helyezettjét a felajánlott közterület használati díjak sorrendjében állapítja meg. A közterület- használati hozzájárulást a pályázat első helyezettje kapja meg. Visszalépés esetén a következő helyezést elért pályázóval köt szerződést. Ha mind a három pályázó visszalép új pályázatot kell kiírni.

A pályázó köteles a pályázati kiírásban szereplő ill. az általa felajánlott összeg befizetését igazolni, valamint a kiírt feltételek betartását aláírásával elfogadni.

Az eredménytelenül pályázó részére az eredményhirdetést követő 15 munkanapon belül a befizetett közterület használati díj visszautalásra kerül.

A pályázat részleteiről a Városüzemeltetési Osztályon lehet tájékoztatást kapni

 

Pályázat célközönsége: Minden, a pályázatban leírt feltételeknek megfelelő személy vagy vállalkozás.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×