Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

Felelős Vállalkozás Újbuda cím 2022.

2022szeptember2013:15

Önnek is van kedvenc zöldségese, pékje? Vagy az Öné a kerület legügyesebb kezű fodrásza, műkörmöse, autószerelője? Nem csak kedves, és mestere a szakmájának, de sokat tesz a helyi kisközösségért, segíti a rászorulókat bármilyen módon? Itt az idő, hogy most Ön tegyen ezekért a vállalkozásokért, cégekért!

Lakossági felhívás

KERESSÜK AZ ÉV FELELŐS VÁLLALKOZÓJÁT!Önnek is van kedvenc zöldségese, pékje? Vagy az Öné a kerület legügyesebb kezű fodrásza, műkörmöse, autószerelője? Nem csak kedves, és mestere a szakmájának, de sokat tesz a helyi kisközösségért, segíti a rászorulókat bármilyen módon? Környzettudatos? Egyéb önkéntes és hasznos társadalmi tevékenységet folytat? Vagy ismer olyaen céget, mely működési területén kívül jelentősen részt vállal a környezetvédelemben, állatvédelemben, segíti a rászorultakat, elesetteket stb.? Itt az idő, hogy most Ön tegyen ezekért a vállalkozásokért, cégekért!

Újbuda Önkormányzata idén először a lakosság, az ÖNÖK javaslata alapján szeretné az FELELŐS VÁLLALKOZÓ ÚJBUDA 2022. díjjal elismerni azt a vállalkozást, aki gazdasági tevékenységén felül fontos feladatának tartja, hogy szűkebb, vagy akár tágabb környezetében társadalmilag hasznos tevékenységet lásson el.


Ajánlásaikat 2022. október 3-ig várjuk
a felelosvallalkozas@ujbuda.hu e-mail címen, valamint a Újbuda Önkormányzata 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. földszintjén a recepciónál kihelyezett gyűjtőládákba.

Jelölést leadni a vállalkozó/cég pontos nevének, címének megadásával, és annak rövid leírásával lehet, hogy milyen társadalmilag fontos, önként vállalt feladatot lát el a vállalkozás/cég, ami az ajánlás alapjául szolgált.


A beérkezett ajánlások alapján felvesszük a kapcsolatot a vállalkozókkal/cégekkel, annak érdekében, hogy teljes egészében megismerjük a tevékenységüket.

Megkeresésünk után a vállalkozók/cégek által beküldött beszámolókat szakmai bizottság értékeli, majd a döntést a Képviselő-testület hozza meg, várhatóan a decemberi testületi ülésen. Az eredményről írásban értesítést küldünk a jelölteknek.


A nyertes vállalkozás erkölcsi elismerésben részül, mely szerint jogosulttá válik a Felelős Vállalkozás Újbuda 2022. cím használatára, valamint a Média 11 Kft. riportot készít a vállalkozással, mely riport a helyi médiában (Újbuda TV, Újbuda újság, Újbuda facebook oldal) bemutatásra kerül, ezzel is növelve a vállalkozás presztizsét, ismertségét.


Ajánlólap

Adatkezelési tájékoztatóDr. László Imre polgármester megbízásából


                     Bakai-Nagy Zita

                     alpolgármester

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×